Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΜΠΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΈΒΕΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΪΛΗ


Την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος  με παράταξη του κ. Στέργιου Γιαννάκη, Παύλος Σαραμπασίνας. Έτσι ο κ. Σαραμπασίνας στη μία το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου, ανακοίνωσε την απόφασή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης να συστρατευθεί στο πλευρό του νυν δημάρχου κ.Μπαίλη. 


Στην δήλωση που έκανε ο κ. Σαραμπασίνας ανέφερε:

"Με την διαπίστωση ότι στην σημερινή δύσκολη συγκυρία ο Δήμος μας χρειάζεται  όλες τις δημιουργικές  του δυνάμεις  ενωμένες και συσπειρωμένες  και με την βεβαιότητα ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης  θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα την εντιμότητα, την δημιουργικότητα και την αποφυγή   στείρων αντιπαραθέσεων , ανακοινώνω την συνεργασία μου μαζί του  και θα είμαι υποψήφιος με τον διευρυμένο συνδυασμό του.

Συμμετέχω σ’ ένα ψηφοδέλτιο που διαπιστώνω  ότι είναι πολυτασικό και πολυσυλλεκτικό  για να ολοκληρωθεί μια πορεία δημιουργίας και προσφοράς στον τόπο μας με έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας, της τοπικής κοινωνίας αλλά της προοπτικής για το μέλλον των παιδιών μας  και δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον απλό πολίτη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου