Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Οι φορείς της Πρέβεζας συντονίζουν την δράση τους ενόψει της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece


Συναντώνται την Δευτέρα στο Δημαρχείο.

Την δράση τους θα συντονίσουν την Κυριακή 6 Απριλίου φορείς από  κάθε γωνιά της Ελλάδας  συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία Lets do it Greece.

Στόχος είναι  η  ενεργοποίηση των πολιτών και η  διάδοση της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσω της εθελοντικής προσφοράς έτσι ώστε να γίνει πράξη ο καθαρισμός ολόκληρης της χώρας σε μία μέρα!

Η πρώτη απόπειρα του κινήματος στην χώρα μας  έγινε το 2012 και έτυχε θερμής υποδοχής. Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών το 2013 με 34.000 ενεργούς εθελοντές και 162 φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης να δίνουν το παρών σε 500 σημεία δράσης.

Ο Δήμος της Πρέβεζας συμμετέχει για δεύτερη  χρονιά στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία  και μετά την επιτυχημένη πρώτη εμπειρία του 2013 όπου σχολεία, συλλογοι , σωματεία και φορείς φέτος  φιλοδοξεί  να  έχει ακόμη  πιο δυναμική παρουσία.

Στην ανοιχτή πρόσκληση που απεύθυνε  ο Δήμος έχουν ανταποκριθεί ήδη σχολεία,  σύλλογοι και φορείς  οι οποίοι θα καθαρίσουν χώρους επιλογής τους  ενώ ιδιαίτερη   είναι και φέτος η παρουσία της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων τα  μέλη της οποίας θα καθαρίσουν   υποθαλάσσια το λιμάνι (από το μνημείο του Ναύτη έως την προβλήτα μπροστά στα δικαστήρια).


Στο πλαίσιο του καλύτερου συντονισμού την Δευτέρα  31 Μαρτίου και ώρα 19.00’’μ.μ στην αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση  στην οποία μπορούν να παραβρεθούν  όσοι επιθυμούν  με στόχο να  επιτευχθεί η  καλύτερη δυνατή προετοιμασία και η Πρέβεζα να  αποτελέσει σημείο αναφοράς   όχι μόνο για την Ηπειρο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου