Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στα δικαστήρια βρέθηκαν οι σχολικοί φύλακες


Στο δικαστικό μέγαρο Πρέβεζας, βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι σχολικοί φύλακες προκειμένου να καταθέσουν αγωγή κατά της διαθεσιμότητας και συνάμα ασφαλιστικά μέτρα. 

Το πρώτο νομικό σκέλος[αγωγή] αφορά στην κατάργηση της διαθεσιμότητας ενώ τα ασφαλιστικά μέτρα έχουν να κάνουν με την άμεση επιστροφή των θέσεών τους, έως ότου τελεσιδικήσει η αγωγή. 

Η Απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, αναμένεται να εκδοθεί, εντός των επόμενων 20 ημερών περίπου, ενώ η απόφαση για την αγωγή, εντός των επόμενων 2 μηνών. Στο πλευρό των σχολικών φυλάκων βρέθηκαν εκπρόσωποι  πρωτοβάθμιων και ιδιωτικών σωματείων,μέλη παρατάξεων και φορέων.

Μάλιστα η οργάνωση του Σύριζα Πρέβεζας, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τους απολυμένους σχολικούς φύλακες. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Αντιπροσωπεία της παράταξης "Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Δημήτρη Βασιλείου παραβρέθηκε σήμερα 4/3/2014 στα δικαστήρια Πρέβεζας όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησαν οι Σχολικοί Φύλακες του Δήμου Πρέβεζας. Μια θετική δικαστική απόφαση θα είναι σταθμός στον πολύμηνο αγώνα τους με στόχο την αποτροπή της απόλυσής τους. Η παράταξη βρίσκεται αλληλέγγυα δίπλα τους με την πίστη ότι θα δικαιωθεί ο αγώνας τους και σύντομα θα βρεθούν και πάλι στα σχολεία τους. Στον δίκαιο αγώνα τους συμπαρίστανται το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας και άλλοι τοπικοί φορείς που παραβρέθηκαν.

Πρέβεζα 4/3/2014

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου