Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πιστώθηκε σε λογαριασμούς δικαιούχων το 76% των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ


Παράταση έως τις 31 Μαίου πήρε το πρόγραμμα πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών  το οποίο υλοποιεί  εδώ και δύο μήνες  και Δήμος της Πρέβεζας.

Μέχρι στιγμής σε λογαριασμούς δικαιούχων έχουν πιστωθεί περίπου  4 .200.00 ευρώ  χιλιάδες ευρώ  από τα συνολικά  5.500.000 ευρώ του προγράμματος.

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Λάζαρος Πιπιλίδης με την υπερπροσπάθεια των οικονομικών υπηρεσιών,  την συμβολή της νομικής υπηρεσίας αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου  έχει   πιστωθεί το 76% των χρημάτων ενώ η διαδικασία για την απορρόφηση του 100% των χρημάτων συνεχίζεται καθημερινά.

«Δικαιώνεται απόλυτα η επιλογή μας  να επιλέξουμε την συγκεκριμένη οδό που εξασφάλισε  5,5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις για τον Δήμο» τονίζει ο κ.Πιπιλίδης, θυμίζοντας ότι κάποιοι  αρχικά έσπευσαν να  κατηγορήσουν την  Δημοτική Αρχή για το  ότι δεν επελεξε να ενταχθεί σε προηγούμενο πρόγραμμα  ύψους  2.600.000 ευρώ το οποίο μάλιστα θα ενέτασσε τον Δήμο σε «μνημόνιο».

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών ευελπιστεί ότι με τον σημερινό ρυθμό πολύ γρήγορα θα απορροφηθεί ολοκληρο το ποσό, συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας  ενώ μέσω των πληρωμών  οφειλών που εκρεμμούσαν για χρόνια ο Δήμος ανακτά την αξιοπιστία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου