Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

Επίσκεψη του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Πρέβεζα


Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου επισκέφτηκε ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν Rahman Mustafayev, την Παρασκευή 21 Μαρτίου το απόγευμα. Με στόχο τη γνωριμία με την περιοχή μας, συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα, δυνατότητες συνεργασίας.


O κ. Μustafayev εξεδήλωσε το ενδιαφέρον να αναπτυχθούν στενοί δεσμοί με τη χώρα μας τόσο στον τομέα του τουρισμού, όσο και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και επενδύσεις.

Το Σάββατο, 22 Μαρτίου το πρωί, ο πρέσβης επισκέφτηκε το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας το Ρωμαϊκό υδραγωγείο και την πόλη της Φιλιππιάδας. Έμεινε κατενθουσιασμένος από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας και από τη φιλόξενη διάθεση των κατοίκων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας.  Ο κ. Ιωάννου παρατήρησε ότι αυξάνει σταδιακά το ενδιαφέρον για το νομό Πρέβεζας και ολόκληρη την Ήπειρο, από χώρες που δεν είχαμε συνηθίσει ως τώρα, γεγονός που προοιωνίζει ευοίωνες εξελίξεις για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας και όχι μόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου