Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 02, 2014

Μάριος Κατσής : '' Πίστευα ότι έγινε λάθος όταν δεν έδωσαν τον Κατσάνο νικητή στον ημιτελικό του ''Gods of War 4 !''


Σχετικά με τα όσα έγιναν στο heavyweight τουρνουά του ''Gods of War 4'' μίλησε ο Μάριος Κατσής στο ufight.gr .


O προπονητής του Fight Club Πρέβεζα  αναφέρθηκε αρχικά στον ημιτελικό του αθλητή του Χρήστου Κατσάνου με τον Διαμαντή Βουλή των Spartan Warriors, που οι κριτές έδωσαν με απόφαση στον Βουλή. 

''Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Χρήστος νίκησε ξεκάθαρα σε όλους τους γύρους και ιδιαίτερα στον δεύτερο και τρίτο γύρο, όπου και ο ρυθμός ανέβηκε από την πλευρά του και η επικράτησή του ήταν ολοφάνερη. Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα πίστευα ότι έγινε κάποιο λάθος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Nίκο Γιδάκο δημόσια διότι μετά το πέρας της ανακοίνωσης του αποτελέσματος του συγκεκριμένου αγώνα πήγε στην γραμματεία και δήλωσε ότι ο αθλητής του δεν παλεύει λόγω τραυματισμού και έτσι με αυτό τον τρόπο και σύμφωνα με τους κανονισμούς των τουρνουά ο τραυματίας αντικαθίσταται από τον αντίπαλό του. Φυσικά ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε και η ζώνη χαρίστηκε.

Σχετικά με την διοργάνωση ''Gods of War 4'' ο Μάριος Κατσής ανέφερε :

''Ο κ. Στέλιος Πολίτης ήταν άψογος. Επίσης η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλά στημένη. Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό και η φιλοξενεία πολύ καλή. Εύχομαι ο κύριος Πολίτης να συνεχίζει να κάνει παρόμοιες εκδηλώσεις. Η ζώνη δόθηκε και η απόφαση αυτή είναι μη αναστρέψιμη.''

Για το αν πιστεύει πως ο κάτοχος της ζώνης Denys ''Molotov'' Gruska χάρηκε τη ζώνη του που ήρθε με αυτό τον τρόπο καθώς και για το αν θα επιζητούσε ο ίδιος ως προπονητής του Κατσάνου μια αναμέτρηση με τον Gruska μελλοντικά αναφέρει :

''Το αν χάρηκε τον τίτλο του ο αθλητής δεν το γνωρίζω. Το φίλαθλο κοινό του γηπέδου πάντως δεν χάρηκε καθόλου αν λάβουμε υπόψιν τις αποδοκιμασίες.

Ο αγώνας έπρεπε να γίνει την συγκεκριμένη βραδιά για την διεκδίκηση ζώνης. Ένας αγώνας που δεν αναιρεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σε αυτή την κατηγορία άλλωστε όλοι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.''

Τέλος για την πορεία του Συλλόγου τους τελευταίους μήνες ο Μάριος Κατσής μας ανέφερε :

''Η σχολή μου λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2013 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λαμβάνουμε μέρος στις σημαντικότερες διοργανώσεις στην Ελλάδα σε επαγγελματικό και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Έχουμε ταξιδέψει ακόμα και για αγώνες στο εξωτερικό με νικηφόρα αποτελέσματα και αυτό αποδεικνύει την μεθοδική και σωστή δουλειά που κάνουμε στον χώρο. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επίπεδο θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Πολύ σύντομα θα έχετε νέα μου και για ήδη προγραμματισμένους αγώνες.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου