Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσκεψη της ΑΣΥΠ σε Αστυνομία Πυροσβεστική και Λιμάνι


Επίσκεψη της παράταξης Α.ΣΥ.Π.  με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον  Δημήτρη (Τάκη) Παππά  στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας


Επίσκεψη της παράταξης Α.ΣΥ.Π  με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο  Δημήτρη (Τάκη)  Παππά,  τον  Γιώργο  Νίτσα  και αντιπροσωπεία  δημοτικών συμβούλων  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Απριλίου στην  Αστυνομική Διεύθυνση της π.ε. Πρέβεζας.

Το κλιμάκιο της ΑΣΥΠ συναντήθηκε με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Νάκια Φώτιο, τους διοικητές τμημάτων και εκπροσώπους του σωματίου αστυνομικών υπαλλήλων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πρέβεζας.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας επισημάνθηκαν ως πρώτης προτεραιότητας μια σειρά προβλημάτων:

·              Η παράνομη διέλευση των δημοτών στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας
·                 Η παράνομη στάθμευση
·                 Η ηχορύπανση
·                 Η κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων στον Δήμο Πρέβεζας και η υποστελέχοση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της ΑΣΥΠ κ. Παππάς ευχαρίστησε τον αστυνομικό  διευθυντή για την ενημέρωση και  κατανοώντας τα προβλήματα δήλωσε ότι θα είναι αρωγός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας ώστε να  θωρακιστεί και να συνεχίσει την άψογη λειτουργία της η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, παρόλα τα προαναφερθέντα προβλήματα. Ο κ. Παππάς  τόνισε την ανάγκη για καλύτερη συνεργασία του  Δήμου με την αστυνομία ώστε οι δημότες Πρέβεζας να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Κατά την αποχώρηση ο Αστυνομικός Διευθυντής, οι διοικητές των τμημάτων και το προσωπικό ευχήθηκαν στον κ.  Παππά  και το κλιμάκιο της ΑΣΥΠ  καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.




ΔΕΛΤΙΟ Β'
 Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Δημήτρη (Τάκη) Παππά  με τον διοικητή της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας

Κλιμάκιο της ΑΣΥΠ  με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο  Δημήτρη (Τάκη)  Παππά,  τον  Γιώργο  Νίτσα  και αντιπροσωπεία  δημοτικών συμβούλων,  επισκέφτηκε την Τρίτη 29 Απριλίου  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, όπου σε καλό κλίμα, συναντήθηκε με τον  Διοικητή κ. Βαρδή Θεόδωρο και εκπρόσωπο των εργαζομένων.


Ο κ. Βαρδής καλωσορίζοντας το κλιμάκιο αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνει η συνεργασία του δήμου με την υπηρεσία καλύτερη, ειδικότερα σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. Ο κ. Παππάς ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα από τον διοικητή ο οποίος εντόπισε τα βασικότερα:

·                 Τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην πόλη που δυσκολεύουν την διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων
·                 Η ύπαρξη στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε Ζαλόγγου παράνομης χωματερής με αποτέλεσμα στο παρελθόν να έχουν εκδηλωθεί πολλές φωτιές.
·                 Τα υδροστόμια στην ευρύτερη περιοχή, που αντί να αυξάνονται,  καταργούνται από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου σε  θέματα παροχής νερού.
·                 Επέμβαση του Δήμου σε  οικόπεδα που δεν καθαρίζονται κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.
·                 Τα Ειδικά Κονδύλια που  λαμβάνει ο Δήμος  για την Αντιπυρική Προστασία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία με στόχο την αλληλοκάλυψη των αναγκών, ύψους  38.000 ευρώ από τα οποία η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έλαβε  ούτε 1 ευρώ  από τον Δήμο Πρέβεζας.

Ο κ.  Παππάς  επιβράβευσε των διοικητή και τους πυροσβέστες για την προσπάθεια  που κάνουν ώστε η υπηρεσία να είναι πάντα σε ετοιμότητα και τόνισε ότι θα πρέπει να επανασχεδιαστεί ο ρόλος του Δήμου για την  αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών με έμφαση στην πρόληψη και την καταστολή,  πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Φεύγοντας,  ο Διοικητής και το προσωπικό  ευχήθηκαν στον κ. Παππά και το κλιμάκιο της ΑΣΥΠ  καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Η ΑΣΥΠ θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε διάφορες υπηρεσίες ώστε να καταγράψει τα προβλήματα που υπάρχουν για την καλυτέρευση της καθημερινότητας του δημότη Πρέβεζας.

Από το γραφείο τύπου



Με συντεχνίες εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στο Εμπορικό Τμήμα του Λιμένα Πρέβεζας συναντήθηκε και συζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Α.ΣΥ.Π. κύριος Τάκης Παππάς.

Συγκεκριμένα συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις των ναυτικών πρακτόρων μελών του συλλόγου Φορτοεκφορτωτών Λιμένα Πρέβεζας και εκπροσώπους των μεταφορικών συνεταιρισμών ιδιοκτητών Δ.Χ.Φ. αυτοκινήτων Ν. Πρέβεζας.

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι η προταθείσα λύση ( Πλάνο Β) από το ΤΕΕ στην Ανατολική προβλήτα είναι υλοποιήσιμη με βελτιώσεις και λύσεις που θα αξιοποιούνταν και κρουαζιερόπλοια και αφού πρώτα γίνουν τα απαραίτητα έργα υποδομής (εκβάθυνση – Απομάκρυνση  blockαπό θάλασσα κλπ.) ,  μελέτη μείωσης του κόστους κατασκευής και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού.

Ο Κος Παππάς  τόνισε θα είναι στις προτεραιότητες του πρώτου εξαμήνου και καυτηρίασε τη μη πρόβλεψη στην σύνθεση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμένα να υπάρχουν εκπρόσωποι των συντεχνιών που δραστηριοποιούνται στο Λιμάνι καθώς και του Εμπορικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Τόνισε δε ότι τίποτε δε θα γίνεται χωρίς τις προτάσεις και την συναίνεση των ανωτέρω που δραστηριοποιούνται στο Λιμάνι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου