Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Επίσκεψη στην Πρέβεζα, πραγματοποίησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής Νατάσα Ράγιου


Στην Πρέβεζα, βρέθηκε σήμερα Κυριακή 4/5 η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Νατάσα Ράγιου στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ήπειρο.


Η κ.Ράγιου, στις 5 το απόγευμα επισκέφτηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου εκεί την περίμεναν τα τοπικά στελέχη του κόμματος, αλλά και αρκετοί πολίτες, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους αλλά και να ακούσει τις απόψεις τους.

Σε δηλώσεις της, προς το PrevezaBest, η κ.Ράγιου μεταξύ άλλων, δήλωσε πως, έχει σκοπό να αγωνιστεί για να πείσει όλη την Ελλάδα, για να αποκτήσουμε να έχουμε αποφασιστική και γενναία φωνή στην Ευρώπη.  

Η Ελλάδα των τεσσάρων προηγούμενων χρόνων ήταν γονατισμένη, πρέπει να τελειώσει και να πάρει τη θέση της σε όλο τον κόσμο, η Ελλάδα της Αξιοπρέπειας και της  υπερηφάνειας , τόνισε η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Νατάσα Ράγιου.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την δήλωση της κ.Ράγιου.



Αμέσως μετά την επίσκεψης στα γραφεία της ΝΟΔΕ, η κ.Ράγιου συνοδευόμενη από μέλη της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, περιόδευσαν στους δρόμους της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες, ενώ τα μηνύματα που δέχονταν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την εκλογή της στην Ευρωβουλή. 


Σύντομο βιογραφικό : 

Ράγιου-Μεντζελοπούλου Νατάσα

Η Νατάσα Ράγιου είναι δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Αχαΐας. Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πάτρας και του επιτελικού Συμβουλίου Δράσης «Παγγαία» για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων και τη στήριξη απόρων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου