Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι Αγιοι Απόστολοι γιορτάζουν


Τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων τιμά ο Σύλλογος Γυναικών του  Αγίου Θωμά  διοργανώνοντας εκδηλώσεις   στο γραφικό  ομώνυμο δάσος την Κυριακή 29 Ιουνίου..


Στις 7.30 το απόγευμα ο Σύλλογος  Αγίων Αποστόλων  διοργανώνει, κατόπιν ειδικής άδειας από την Μητρόπολη, υπαίθρια λειτουργία στον χώρο  όπου θα γίνει η ανέγερση του  νέου Ναού των  Αγίων Αποστόλων.

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια και την κατάρρευση του Ιστορικού Ναού  όπου θα πραγματοποιηθεί λειτουργία  προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων και η εμπειρία  στον ειδυλλιακό αυτό χώρο θα είναι σίγουρα  ξεχωριστή.

Αμέσως μετά ο Σύλλογος  διοργανώνει γιορτή με  ελεύθερη είσοδο για όλους στον χώρο των  παλιών κατασκηνώσεων.

Στην εκδήλωση η  οποία θα ξεκινήσει   μετά τις 9 θα χορέψουν τα συγκροτήματα από τον Αγιο Θωμά, από τη Νάουσα, την Ηγουμενίτσα καθώς και οι  Μερακλήδες της Αρτας.

Αμέσως μετά  ο Σύλλογος Γυναικών με την συμμετοχή και άλλων ταλαντούχων εθελοντών θα  αναβιώσει  τα δρώμενα μιας  περιόδου που σημάδεψε τη νεώτερη ιστορία της πατρίδας μας.

Mια μέρα για μια ζωή”  είναι ο τίτλος της ιστορίας που θα ζωντανέψει για χάρη των προσκεκλημένων  συνδυάζοντας το  γέλιο  με το δάκρυ  και την θλίψη με την χαρά.


Η γιορτή θα τελειώσει με  γλέντι  μέχρι πρωίας από την ορχήστρα του Τάκη Πλακιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου