Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καυτό τριήμερο στην "Κυανή Ακτή"


Τα πετυχημένα event συνεχίζονται στην "Κυανή Ακτή" !!!


Ένα καυτό τριήμερο από την Πέμπτη 14 μέχρι και το Σάββατο 16 Αυγούστου έχει ετοιμάσει η διεύθυνση του καταστήματος "Κυανή Ακτή" για τους επισκέπτες και τους θαμώνες του μαγαζιού

14/8 || Consoul Trainin & Maria Antwna
15/8 || We Love GREEK w/ Red Carpet photoshooting
16/8 || Ήλιας Βρεττός LIVE


Συγκεκριμένα  την Πέμπτη 14 Αυγούστου οι Sinners και η Κυανή Ακτή σας περιμένουν για ένα ακόμη αξέχαστο πάρτι!! 



Στα decks..η MARIA ANTWNA και ο CONSOUL TRAININ. Η εκρηκτική Maria Antwna και ο αγαπημένος Consoul Trainin θα συναντηθούν στην Κυανή Ακτή και η συνύπαρξή τους θα είναι μοναδική.

Η γνωστή dj, μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη, Maria Antwna το τελευταίο διάστημα είναι η πιο περιζήτητη Ελληνίδα dj. Καταφέρνει και ανεβάζει το θερμόμετρο επικίνδυνα παίζοντας πότε πιο mainstream και πότε πιο «ψαγμένα» κομμάτια και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων μέχρι το τέλος της βραδιάς. 

Από την άλλη ο Consoul Trainin, o γνωστός παραγωγός και dj των clubs Venue και Flash Consoul Trainin (Γιάννης Ευθυμίου), γνωρίζει πολύ καλά πώς να ξεσηκώνει τους πάντες με τις μουσικές επιλογές του. Ανάμεσα σε αυτές σίγουρα περιλαμβάνεται και το remix της μεγάλης επιτυχίας του Sam Brown «Stop», που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Ενώ το πρώτο του official single "Say Something" που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες γνωρίζει τεράστια επιτυχία και ακούγεται παντού! Maria Antwna και Consoul Trainin υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά, με εξαιρετικές μουσικές επιλογές και πολύ διάθεση για χορό!! Μαζί τους..sugababes από το Villa Mercedes...οι οποίες θα ανεβάσουν επικίνδυνα τη θερμοκρασία! Αυτή την Πέμπτη η Κυανή Ακτή μεταμορφώνεται και πάλι στο απόλυτο dance place!! Εσύ θα λείπεις? Party starts@ 22.30 Είσοδος ελεύθερη Photoshooting by IoanninaOUT Production by Sinners (www.sinners.gr)



Ενώ την Παρασκευή 15 Αυγούστου μια μοναδική Ελληνική βραδιά με τους dj ALEX K. και το Red Carpet όπου αναμένεται το ξεφάντωμα να κρατήσει μέχρι πρωίας. 


Και το τριήμερο θα κλείσει με την μοναδική live παρουσία του Ηλία Βρεττού.




Σάββατο 16 Αυγούστου οι Sinners και η Κυανή Ακτή παρουσιάζουν τον Ηλία Βρεττό live! Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Πρέβεζα και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις δικές του, αλλά και με πολλές άλλες γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες! Δίπλα στο κύμα, με θέα το αυγουστιάτικο φεγγάρι θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα ξεσηκωθούμε, αλλά και θα..αναρωτηθούμε «Αχ καρδιά μου.τι να σε κάνω και απόψε!» Είναι σίγουρο πως θα περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά που δεν θα... «Κάνει μοναξιά»..και ο Ηλίας Βρεττός θα είναι εκεί να σε ρωτάει «Τι δεν καταλαβαίνεις»!!! Μαζί του στα πλήκτρα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης! Σάββατο 16 Αυγούστου ο Ηλίας Βρεττός στην Κυανή Ακτή! Party starts @ 22.30 Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ με ποτό Photoshooting by IoanninaOUT (www.ioanninaout.gr) Production by Sinners (www.sinners.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου