Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκπροσωπεί τη νέα γενιά και περιμένουμε πολλά...



Ορκίστηκε χτες Σάββατο το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, σε μια σεμνή και λιτή τελετή.


Εκεί μεταξύ άλλων, όρκο έδωσε και ο Διονύσης Καλλίνικος. Ο οποίος εκλέχτηκε πρώτος από την παράταξη του Μιλτιάδη Κλάπα. Ο Διονύσης είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος μηχανικός. Όπου για όσους δεν γνωρίζουν, έχει κάνει πολλές αφιλοκερδώς μελέτες για έργα της πόλης της Πρέβεζας. 

Η Αγάπη του όμως για την Πρέβεζα, ήταν αυτή που τον ώθησε να εμπλακεί με τα κοινά και ο κόσμος τον εξέλεξε και τον έστειλε να τον εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο. 

Έτσι από αυτόν θα περιμένουμε νέες φρέσκες και καινοτόμες ιδέες τόσο προς την αναβάθμιση της αισθητικής της πόλης μιας και είναι στο αντικείμενό του, όσο και προς την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, μιας που μπορεί να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς της κοινωνίας και δη των νέων όντας ο ίδιος μέλος αυτής της κοινωνίας και νέος. 

Έτσι το φορτίο που ο ίδιος έχει είναι βαρύ γιατί θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος να κατέχει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων αυτών που τον ψήφισαν. 

Από την άλλη για τον ίδιον είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να μαζέψει εμπειρίες από την θητεία αυτή και έπειτα μαζί με άλλους νέους επιστήμονες να διεκδικήσουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα για την πόλη...    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου