Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014

Οι ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας



Μέχρι την Κυριακή η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης
για φοίτηση στο Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2014 Β’

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7/9/2014) η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. (http://www.gsae.edu.gr/) για την φοίτηση στο Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2014 Β’ των σπουδαστών για όλα τα Δ.Ι.Ε.Κ. μαζί και της Πρέβεζας. Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται καθώς και όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μέσω της προεγγραφής, να υποβάλλουν την οριστική αίτηση εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. 

Σε ότι αφορά το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας οι οκτώ ειδικότητες που εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργού Παιδείας για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2014Β είναι : Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Τεχνικός Μηχανοτρονικής Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ web designer-developer/ video games), Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων & Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου. 

Το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας προκειμένου να βοηθήσει τους σπουδαστές που δεν έχουν πρόσβαση στο internet τους καλεί, να προσέρχονται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή τις ώρες 11.30-13.30, στο χώρο του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας προκειμένου να υποβάλλουν από εκεί την αίτηση τους ηλεκτρονικά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2682029066.


Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου