Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

14 ταξιδιωτικοί bloggers από διαφορετικές χώρες, στο Δήμο Πάργας


Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, βρέθηκαν 800 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από 50 χώρες  ,για το ετήσιο συνέδριο "Travel bloggers exchange - TBEX Europe 2014".


Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου οι bloggers "μοιράστηκαν" και φιλοξενήθηκαν  σε διάφορες περιοχές της χώρας. Έτσι 14 από αυτούς βρέθηκαν στο Δήμο Πάργας.      

ΧθεςTρίτη 28 Οκτωβρίου, αργά το απόγευμα, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας και η κ. Κολιοφώτη Ελένη  υποδέχτηκαν  τους bloggers στο ξενοδοχείο που διέμειναν  στην Πάργα και είχαν συνομιλία μαζί τους για τις εντυπώσεις  από  την χώρα μας αλλά και από την ηπειρώτικη φιλοξενία. Στη συνέχεια τους χάρισαν φωτογραφικό  λεύκωμα  της Πάργας , τουριστικό βίντεο του Δ.Πάργας , τοπικά προϊόντα και ακουαρέλες με τοπία από  την περιοχή.     
                                                                                                              

Ο 
Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας  τους καλωσόρισε θερμά και εξήρε τις ομορφιές του Δήμου Πάργας.  Επίσης  τόνισε πως η παρουσία τόσο των bloggers όσο και δημοσιογράφων θα βοηθήσουν  πολύ την Τουριστική Προβολή.  


Γι΄αυτό το λόγο  ,ανέφερε,  ως Δήμος θα είμαστε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ,  το Υπουργείο Τουρισμού αλλά και την Περιφέρεια Ηπείρου,   για διοργάνωση  ανάλογων  οργανωμένων επισκέψεων  στον Τόπο μας.

Οι bloggers ανέφεραν ότι  τα blogs που γράφουν έχουν πολλές χιλιάδες αναγνώστες και οι προτάσεις τους λαμβάνονται υπόψη, όταν κάποιος θέλει να επισκεφτεί μία χώρα. Οι συγκεκριμένοι bloggers ήταν  από 10 διαφορετικές Χώρες : Αμερική ,Κίνα ,Αυστραλία, Αγγλία, Γερμανία , Δανία , Σουηδία ,Σλοβενία , Ρωσία 

Πάρα την κούραση του ολοήμερου Ταξιδιού, οι bloggers αλλά και οι συνοδοί τους απόλαυσαν την ζεστή Παργινή φιλοξενία. Γεύτηκαν παραδοσιακές Ηπειρώτικες συνταγές,  ήπιαν , χόρεψαν  συρτάκι αλλά και το γνωστό  δημοτικό τραγούδι <<Στης Πάργας τον ανήφορο>>!

Σήμερα το πρωί, 29 Οκτωβρίου, είχαν ξενάγηση στην πόλη της Πάργας όπου τους υποδέχτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πάργας  :  κ. Τζούρος Πέτρος και κ. Κων/νος Σπανός.


Οι  bloggers  ,δήλωσαν  ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι με  το Δήμο Πάργας και γοητευμένοι από το μύθο του Αχέροντα και το Νεκρομαντείο. 

Μάλιστα   ορισμένοι  ανέφεραν χαριτολογώντας  πως την επόμενη φορά που θα έρθουν  στη χώρα μας ,δεν πρόκειται να πάρουν  πλοίο για κάποιο νησί αλλά θα έρθουν  στην Πάργα πού μοιάζει με νησί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου