Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυναμική παρέμβαση του Τάκη Παππά στήριξης της Παρέμβασης για τα Ζώα


Στην προσπάθεια διατήρησης του τέλους
Δυναμική παρέμβαση του Τάκη Παππά με συγκέντρωση υπογραφών Τ.Α. Ηπείρου
Στήριξης της Παρέμβασης για τα Ζώα


Στο πλευρό της Παρέμβασης Για Τα Ζώα και του Δήμου Πρέβεζας βρίσκονται οι περισσότεροι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ηπείρου. Μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του κ. Γ. Γιακουμάτου να εντάξει στις «φοροελαφρύνσεις» φόρους υπέρ τρίτων και μέσα σε αυτούς να συμπεριλάβει και το ειδικό τέλος που θέσπισε ο Δήμος Πρέβεζας για να καλύπτονται πάγιες ανάγκες του Δημοτικού Καταφυγίου στο Νεοχώρι που καταφέρνει και λειτουργεί λόγω της προσπάθειας της Παρέμβασης, έγιναν από την Δημοτική αρχή οι κατάλληλες ενέργειες για να μην καταργηθεί το τέλος. Βασικός λόγος ότι το συγκεκριμένο τέλος είναι απαραίτητο . Και δεν είναι φόρος υπέρ τρίτων. Αφ’ ενός λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ανταποδοτικό τέλος και αφετέρου η ελάφρυνση αφορά 0,99 το τρίμηνο. Αυτό το ευτελές ποσό όμως που δεν φαίνεται στην τσέπη του πολίτη καταφέρνει σε ένα ποσοστό να απαντά στις ανάγκες των αδέσποτων ζώων και τυχόν κατάργηση του θα σημάνει κόκκινο συναγερμό για την ύπαρξη του Καταφυγίου. 

Στην προσπάθεια για διατήρηση του τέλους ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Τάκης Παππάς έκανε επαφές με γειτονικούς παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοικησης της Ηπείρου και παρεμβαίνει δυναμικά μαζεύοντας υπογραφές στήριξης για την Παρέμβαση για τα Ζώα , ενάντια στην κατάργηση του δημοτικού τέλους που πάει για την σίτιση των ζώων του καταφυγίου. 

Ο Δήμαρχος Πάργας Αν. Νάστας, ο Δήμαρχος Ζηρού Νικ. Καλαντζής , ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου, Ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς , ο Δήμαρχος Ανατολής Γιάννης Εμμανουηλίδης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος , Ο δήμαρχος Μετσόβου

Κώστας Τζαφέας , ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννιτών Νίκος Γκόντας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι Ζηρού Ιωαννιτών και Άρτας Ζήκος Ρεμπής, Γκικας Γρηγόρης, Γ. Βινης και Χ. Παπάζογλου, λένε όχι στην κατάργηση του τέλους και εξάρουν το έργο και την προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας , στο ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων. Επισημαίνοντας ότι το τέλος είναι μια βάση και μια καλή αρχή , ενώ μπορούν να επεκταθούν οι δράσεις που θα βοηθήσουν και το καταφύγιο να βελτιώσει τις υποδομές του προς όφελος της ευζωίας των φιλοξενούμενων του.


Από την Τοπική Φωνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου