Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΟ – Νέα στοιχεία για τα πρατήρια υγρών καυσίμων


Όλα τα πρατήρια στο Ν.Πρέβεζας, είναι πλέον έτοιμα, να συνδεθούν στο σύστημα εισροών – εκροών !!!

Φαίνεται πως μόνο θετικά λειτούργησε το δημοσίευμα του PrevezaBest δείτε εδώ στις 15 Σεπτεμβρίου, όπου κάναμε λόγο, ότι μονάχα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων ήταν συνδεδεμένο την καταληκτική ημερομηνία 28 Αυγούστου, στο σύστημα εισροών – εκροών. 

Έτσι, σήμερα το PrevezaBest, σύμφωνα με τις νεότερες πάντα έγκυρες πληροφορίες μας, σας αποκαλύπτουμε, πως όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων στο Ν. Πρέβεζας, έχουν ολοκληρώσει τις απαραίτητες ενέργειες για την υποδοχή του νέου συστήματος και μάλιστα το έχουν τοποθετήσει.

Το μόνο που εκκρεμεί είναι τεχνικά ζητήματα τα οποία οφείλονται κατά κύριο λόγο στις εταιρίες εγκατάστασης του συστήματος. 

Οι σχετικές όμως υπηρεσίες(τμήμα εμπορίου οφείλουμε να αναφέρουμε πως πίεσαν τα μέγιστα από την πλευρά τους, έτσι ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες. 

Ενώ τέλος να τονίσουμε πως υπολείπονται να ανανεωθούν οι άδειες λειτουργίας των πρατήριων υγρών καυσίμων στη διεύθυνση μεταφορών(πράγμα που πολλοί πρατηριούχοι έχουν πράξει), σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του συστήματος εισροών – εκροών.  

*Στη φώτο που σας παρουσιάζει το PrevezaBest, βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή, όπου αυτόματα ενημερώνονται οι υπηρεσίες για την οποιαδήποτε κίνηση του πρατηρίου.


Ενώ στη σχετική φώτο, βλέπεται τον αυτόματο εκτυπωτή, όπου βγαίνει η απόδειξη του αντιτίμου της συναλλαγής μεταξύ του πελάτη και του πρατηρίου.




1 σχόλιο: