Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βουλευτής, Δ. Τσουμάνης, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του PrevezaBest !!!


Σας τα  λέμε εδώ και καιρό τα ευχάριστα, τώρα δια στόματος του Βουλευτή κ.Τσουμάνη, επιβεβαιώνεται το PrevezaBest, σχετικά με τη υπογραφή της νέας σύμβαση της μαρίνας, μεταξύ του δημοσίου και του επενδυτή .


Επειδή το θέμα της μαρίνας, αποτελεί φλέγον ζήτημα για την κοινωνία μας, το PrevezaBest,  ξεκινά μια σειρά από συνεντεύξεις με τους τοπικούς πολιτικούς μας άρχοντες,  φορείς και πολίτες και ζητάμε να μάθουμε την άποψη τους επί του θέματος. 

Να θυμίσουμε πως,  τις  16/10 αποκλειστικά σας είχαμε ενημερώσει, σχετικά με την υπογραφή της νέας σύμβαση της μαρίνας, όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Μάλιστα το δημοσίευμα, το φιλοξένησε και το έγκριτο σαιτ newit με τίτλο, Η πρώτη μαρίνα στην Ήπειρο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Έπειτα, ακολούθησε επιστολή, του πολίτη κ.Κλοντζάρη, όπου και σας παρουσιάσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ

Ενώ στο δημοτικό συμβούλιο τις  29/10, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Κλάπας, απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου,  μεταξύ άλλων, ρώτησε  αν γνωρίζει σχετικά με την υπογραφή της νέας σύμβασης, όπως σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ . 

Έτσι, το PrevezaBest, σε επικοινωνία που είχε με τον Βουλευτή Ν.Πρέβεζας κ.Τσουμάνη, αναφορικά με το ζήτημα της μαρίνας, μας ανέφερε τα εξής:

"Η μαρίνα, αναμφισβήτητα είναι ένα αναπτυξιακό έργο. Όλοι, γνωρίζουμε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αυτού του είδους, ιστοπλοικός κ.α., ασκείται κυρίως  από ανθρώπους με μεγάλα εισοδήματα.  Άρα λοιπόν, η ωφέλεια για τον νομό μας με την ανάπτυξη της μαρίνας θα είναι τεράστια. Έπειτα θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους της περιοχή μας. 

Όλοι, ξέρουμε ότι η ανεργία "καλπάζει", έτσι και από αυτή τη πλευρά θα είναι θετική για την πόλη και κατ’ επέκταση για τον νομό μας, η κατασκευή της μαρίνας.  

Απ΄ όσο γνωρίζω η δημοπράτηση της μαρίνας πραγματοποιήθηκε πριν 7 χρόνια περίπου. Πριν από λίγες ημέρες, υπογράφτηκε τελικά η νέα σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου και του επενδυτή. 

Όπως άλλωστε, έχω αναφέρει κατά το παρελθόν, είμαι υπέρμαχος των επενδύσεων, πάντα όμως με σεβασμό στο περιβάλλον και στη νομιμότητα. 

Υπάρχουν, θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας που θα ελέγχουν κατά τη διάρκεια της κατασκευής αλλά και της λειτουργίας της μαρίνας τόσο την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων όσο και της νομιμότητας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου