Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλυπτικό - Ποιοι προτάθηκαν στον Σύριζα !


"Εκλογικός πυρετός θερίζει" τις τελευταίες  μέρες του πολιτευτές των διαφόρων κομμάτων και ειδικότερα της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα, έπειτα βέβαια από τις δύο 'πίτες που έφαγε" η συγκυβέρνηση για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα κατέφτασαν στο PrevezaBest, στον Σύριζα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα διότι όλοι –ως είναι λογικό-  επιθυμούν να γίνουν βεζίρης στη θέση του βεζίρη. 

Συγκεκριμένα, με τα έως τώρα δεδομένα και σύμφωνα με τις έγκυρες –αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest, συνεδρίασε η οργάνωση μελών του σύριζα στο δήμο Ζηρού και πρότεινε προς την Ν.Ε. Πρέβεζας για υποψήφιους βουλευτές τον κ.Καμπουράκη και τον συντονιστή κ.Κακοσίμο. 

Ενώ στο δήμο Πάργας, όπως μας πληροφόρησαν σε καφενείο βρέθηκαν τα μέλη του Σύριζα, όπου πρότειναν στην Ν.Ε. Πρέβεζας  τον κ.Ράπτη, τον συντονιστή κ.Νικολάου, ενώ αυτοπροτάθηκε ο κ.Τζιμούλης. 

Έτσι το βάρος πέφτει στην Ν.Ε. Πρέβεζας έτσι ώστε να εξετάσει τις καλύτερες δυνατόν επιλογές. Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα, η Ο.Μ. Πρέβεζας, συνεδριάζει προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ονόματα που παίζουν στο τραπέζι προκειμένου να στελεχώσουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.  

Στην Πρέβεζα από την άλλη, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αρκετοί για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο  στου Σύριζα. Σύμφωνα όμως με παλαιότερες αναρτήσεις μας, οι οποίες αναφέρουν, ότι η επανεκλογή του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα, όχι απλά είναι σίγουρη, αλλά προσωπικά στο PrevezaBest, την θεωρούμε και δεδομένη.

Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο έργο αλλά και στις καθημερινές προσπάθειες του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα, ο οποίος έχει αδράξει την ευκαιρία που του δόθηκε και πραγματικά του δίνει και καταλαβαίνει… 

Ασφαλώς και υπάρχουν αξιόλογα στελέχη στον τοπικό Σύριζα, όμως βάση του νεαρού της ηλικίας του Κώστα Μπάρκα και της όρεξης για δουλειά που έχει, αλλά και της προσωπικής γνωριμίας του με τον Πρόεδρο του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα, θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Σύριζα. 

Μάλιστα οι πληροφορίες που καταφτάνουν από την Φιλιππιάδα , κάνουν λόγο για πραγματικό σάρωμα …του Κώστα Μπάρκα…

Εδώ θα είμαστε για την επιβεβαίωση ή την διάψευση των όσων σας μεταφέρουμε…

1 σχόλιο: