Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Το PrevezaBest εύχεται χρόνια πολλά στον Δήμαρχο Λευκάδας και στον Σύνδεσμο ύδρευσης Λευκάδας


Χρόνια Πολλά και τις καλύτερες των ευχών μας θέλουμε δημόσια να πούμε, τόσο στην δημοτική αρχή όπου προίσταται ο κ.Δρακονταειδής, εκλεγμένος δήμαρχος των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαίου με την στήριξη του Σύριζα, αλλά και στον σύνδεσμο ύδρευσης Λευκάδας.


Παρότι γνωρίζουμε, ότι έχετε λάβει γνώση για τον αγωγό σας, ο οποίος βρίσκεται στην Πρέβεζα, πίσω από το δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας, ο οποίος 14 και πλέον μήνες, συνεχίζει να χάνει νερό….

Η αλήθεια είναι ότι από την τελευταία ανάρτηση μας, τις 20 Δεκεμβρίου δείτε εδώ, η διαρροή στον αγωγό έχει μειωθεί αισθητά, όμως μέχρι και σήμερα, η βλάβη εξακολουθεί να υφίσταται. 

Έτσι, θα θέλαμε να απευθυνθούμε έκκληση τόσο στην δημοτική αρχή του αξιότιμου κ.Δρακονταειδή, αλλά και στον σύνδεσμο ύδρευσης Λευκάδας και να τους πούμε, ότι αντιλαμβανόμαστε τον μεγάλο φόρτο εργασίας επίλυσης των ζητημάτων της περιοχής και την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των κατοίκων της Λευκάδας , όπου μεταξύ άλλων, αγωνίζονται για να πετύχουν… (Τώρα, αν το βλέπουν αυτό οι κάτοικοι της Λευκάδας, είναι άλλο ζήτημα...)

όμως ας διορθωθεί επιτέλους και αυτή η έρμη βλάβη….

Καλή Χρονιά Κώστα ….   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου