Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτοί, θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα ….


Πάντρεμα του νέου και του καθαρού με το παλιό και αγνό αγωνιστή


Ο Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης καθώς και ο κ.Γιώργος Δράκος, κλήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ να είναι αυτοί, οι οποίοι θα βγάλουν στην κυριολεξία το φίδι από την τρύπα για λογαριασμό του πάλαι ποτέ δυνατού ΠΑΣΟΚ, καθότι υποψήφιοι βουλευτές στο Ν.Πρέβεζας

Σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις,  το ΠΑΣΟΚ ίσα ίσα που μπαίνει στη βουλή. Στο νομό Πρέβεζας, για λογαριασμό του, θα καθαρίσουν, τόσο ο νέος γνωστός δικηγόρος – ποινικολόγος, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, όσο και ο γνωστός ανά τον κόσμο καθηγητής πανεπιστημίου, κ.Γιώργος Δράκος. 

Αναμφίβολα και οι δύο τους θα έχουν όχι μόνο μια αξιοπρεπέστατη παρουσία αλλά πολύ παραπάνω, καθότι και οι δυο είναι αγωνιστές ποτέ δεν ζήτησαν, αντίθετα έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν, ανιδιοτελώς, πράγμα που τους δίνει το πλεονέκτημα να απολαμβάνουν της αξιοπρέπειας αλλά και της εκτίμησης του κόσμου.

Το βιογραφικό του κ.Δράκου : 

Ο Γεώργιος Δράκος  γεννήθηκε στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης το 1947.

Είναι παιδί υπερ-πολύτεκνης οικογένειας και ο ίδιος πολύτεκνος οικογενειάρχης.

Τελείωσε το Γυμνάσιο στο Θεσπρωτικό και συνέχισε τις σπουδές του στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Αθήνα και στη συνέχεια, με υποτροφία από το γερμανικό ίδρυμα Friedrich Ebert, στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας στο τμήμα Ειδικής Θεραπευτικής Παιδαγωγικής. 
Είναι καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνταξιοδοτήθηκε το 2013 και σήμερα είναι ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και πρόεδρος του Μαρασλείου Διδασκαλείου επί μία πενταετία. 
Υπήρξε Διευθυντής του Τομέα Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ,καθώς και του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής και Λογοθεραπείας.
Επίσης υπήρξε αντιπρόεδρος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και πρόεδρος Ειδικής Αγωγής στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
Τέλος, διετέλεσε διευθυντής ΠΕΚ Πελοποννήσου και Αθηνών.
Συγγράμματα, επιστημονικές μελέτες, άρθρα και έρευνες έχουν δημοσιευθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
Έχει συμμετάσχει και έχει οργανώσει πολλά επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια και έχει δώσει δεκάδες ομιλίες και διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Από τα φοιτητικά του χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινά. 
Το 1965-1967  πρόεδρος της ΕΣΣΠΑ και το 1968 φυλακίστηκε από το καθεστώς της Χούντας. 
Στη Γερμανία συμμετείχε σε  οργανώσεις του εξωτερικού και ασχολήθηκε με θέματα των Ελλήνων μεταναστών σε σχέση με την εκπαίδευση των Ελληνόπουλων.
Από το 1981 εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ και είχε συμμετάσχει σε όλα τα συνέδρια.
Διετέλεσε μέλος του Τομέα Παιδείας και γραμματέας των οργαν


Το βιογραφικό του Αλέξανδρου Παπαιωαννίδη

Ο Αλέξανδρος Ι. Παπαιωαννίδης γεννήθηκε στα Ιωάννινα το έτος 1986. Μεγάλωσε και έζησε στην πόλη της Πρέβεζας, ολοκληρώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στο 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Πρέβεζας.

Εν συνεχεία εισήχθη επιτυχώς στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το έτος 2008. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΠ Νομικής Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιήθηκε έντονα ως μέλος του συλλόγου φοιτητών Νομικής Θεσσαλονίκης, καθώς και ως μέλος της νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε ως ασκούμενος δικηγόρος σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ενώ από το έτος 2010 μέχρι και σήμερα, ασκεί μάχιμη δικηγορία, διατηρώντας δικηγορικά γραφεία σε Αθήνα και Πρέβεζα, με ειδίκευση σε υποθέσεις Ποινικού και Αστικού Δικαίου. Είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων δικηγόρων Αθηνών, όπου διετέλεσε αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στα πλαίσια της ενασχόλησης του με τα κοινά το τόπου του, συμμετέχει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Δυναμικών Αθλημάτων Πρέβεζας με την επωνυμία “Fightclub”, καθώς και υποστηρικτής του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας “Φύσις”  και του Συλλόγου Υποστήριξης Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες “Φλόγα”.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων πολιτικού και επαγγελματικού περιεχομένου, πραγματοποιώντας σειρά  διαλέξεων σε όλη την Ελλάδα.

Με την υποψηφιότητά του επιδιώκει να γίνει η φωνή των νέων ανθρώπων, των νέων στόχων και επιδιώξεων. Να γίνει η φωνή της νέας εποχής που θα σηματοδοτήσουν οι επερχόμενες εκλογές.

Κρατάμε ψηλά την ευθύνη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της κοινωνίας.

“Για τα όνειρα μας…”
Αλέξανδρος Ι. Παπαιωαννίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου