Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καμία αναφορά στον Νομό, όπου θα διεκδικήσουν τη ψήφο !


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στις 19:30 στην Θεοφάνειο Αίθουσα, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών.



Έτσι, επικράτησαν οι προτάσεις της Ν.Ε Πρέβεζας, οι οποίες πριν λίγες μέρες είχαν σταλεί στην Κουμουνδούρου. Χωρίς εκπλήξεις, το ψηφοδέλτιο του Σύριζα για τον Ν.Πρέβεζας, αποτελούν ο Βουλευτής κ.Μπάρκας,  ο κ.Πάνης, ο κ.Ράπτης και η κ.Τζαμποδήμου. 







Την παρουσίαση των υποψηφίων, έκανε ο Συντονιστής της Ν.Ε., κ.Χάιδας, καθώς και σχετική ομιλία για το γενικότερο πολιτικό σύστημα αλλά για τις θέσεις του Σύριζα για την ανατροπή του συστήματος κτλ….


Έτσι, αμέσως μετά και ένας - ένας οι υποψήφιοι πραγματοποίησαν ομιλίες, οι οποίες δεν περιορίστηκαν στην παρουσίαση του βιογραφικού τους, αλλά για τις θέσεις του Σύριζα για το γενικότερο πολιτικό σύστημα κτλ…

Κανείς, μα κανείς δεν αναφέρθηκε σ’αυτόν, τον έρμο ξεχασμένο από ανθρώπους και θεούς τόπο. 

Εάν, οι υποψήφιοι παρουσίαζαν μόνο το βιογραφικό τους, τότε δεν θα ίσχυε το παραπάνω, όμως δεν περιορίστηκαν εκεί, ανέφεραν πράγματα που αν μπει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα, τα ίδια πράγματα θα βρει.

Και αν δεν ήθελαν σήμερα να μας πουν τις σκέψεις και το όραμα για τον Νομό Πρέβεζας, ας μας έδιναν μια ζωγραφιά να σας την παρουσιάζαμε και να λέγαμε, να.... έτσι φαντάζονται τον τόπο τους οι υποψήφιοι, ας ελπίσουμε ότι θα τους ακούσουμε να μιλάνε για τον Ν.Πρέβεζας στην συνέχεια της προεκλογικής περιόδου...

Ο μόνος που θεωρούμε ότι σώζεται, είναι ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο έργο της Κοινοβουλευτικής του θητείας, ο οποίος με πλήθος ερωτήσεων έχει εκφραστεί και τοποθετηθεί δημόσια ουκ ολίγες φορές, θεωρούμε ότι οι συνυποψήφιοι του θα έπρεπε να κάνουν τη διαφορά, που όμως δεν την είδαμε. 


Κύριοι, σας το λέμε με όλη την καλή μας διάθεση, αναφερθείτε στο τόπο, όπου και θα ζητήσετε την ψήφο …Δεν είστε υποψήφιοι στο Επικρατείας…. 

Εν πάση περιπτώσει, είδαμε ευγενείς ανθρώπους, αξιοπρεπείς και σε όλους ευχόμαστε καλή επιτυχία…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου