Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανλευκάδιος - Αχέρων 1-1 - Στο νοσοκομείο με 10 ράμματα ο κ.Ντούρος


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στις 3 μ.μ., ο αγώνας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, ανάμεσα στον Πανλευκάδιο και τον Αχέρων Καναλακίου.


Έτσι, έπειτα από 90 λεπτά αγωνιστικής δράσης, το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Συγκεκριμένα, ο Πανλευκάδιος προηγήθηκε στον αγώνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του κ.Βέκιου κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, όπου και το τελικό σκορ του αγώνα. 

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες μας, η διοίκηση του Αχέρων Καναλακίου, έχει σοβαρά παράπονα για την φιλοξενία του αγώνα, καθώς φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, πέταγαν καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς τον πάγκο του Αχέρων με αποτέλεσμα ένα από αυτά να βρει στο πρόσωπο τον βοηθό του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, κ.Ντούρο με αποτέλεσμα τη μεταφορά του με σκισμένο το πρόσωπο  στο νοσοκομείο της Λευκάδας αφού χρειάστηκαν δέκα ράμματα. 

Παράγοντες της ομάδας του Αχέρων προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ αναμένεται και σχετική ανακοίνωση από την φιλοξενούμενη ομάδα για τα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Η σημερινή ισοπαλία των ομάδων, διατηρεί με διαφορά δύο βαθμών τον Αχέρων Καναλακίου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Ενώ, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αχέρων, δικαιούταν τη νίκη, καθώς ήταν η ομάδα η οποία είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για την δημιουργία γκολ. 

Φώτο Αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου