Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αχέρων Καναλακίου "Τα καρναβάλια γιορταστήκαν πρόωρα"



Ανακοίνωση μέσω facebook έβγαλε ο Αχέρων Καναλακίου, για τα όσα συνέβησαν στον χτεσινό αγώνα με την ομάδα του Πανλευκάδιου, όπως σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ.


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής

"ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!!

Τα καρναβάλια γιορταστήκαν πρόωρα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Λευκάδος. Τραμπουκισμοί, τραυματισμοί σοβαρότατοι και ούτε καν λόγος για στοιχειώδη σεβασμό προς την ομάδα μας από τους επιστήμονες της Λευκάδος.
Δυο χρόνια τώρα σαν διοίκηση του Πρωταθλητή ΠΑΣ Αχέρων ποτέ μα ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με διαιτησία και εξωαγωνιστικά θέματα, όσο για την φιλοξενία ποτέ και από κανέναν ούτε ένα ψεγάδι αμφισβήτησης της.

Σήμερα μετά το τέλος του αγώνα κατατέθηκε μήνυση προς παντός υπεύθυνου και επίσης κατατέθηκε και οπτικοακουστικό υλικό που δείχνει τον υπαίτιο για τον τραυματισμό του κυρίου Ντούρου. Ο Εισαγγελέας έχει επιληφθεί του θέματος και είναι θέμα ωρών οι πρώτες προσαγωγές. Ωραίες οι ανακοινώσεις αλλά θέλουμε να δούμε τώρα την διοίκηση του Πανλευκάδιου αν θα βοηθήσει για τη σύλληψη του δολοφόνου.

Να ξέρετε ότι τέτοιες συμπεριφορές μας γιγαντώνουν περισσότερο και μας πεισμώνουν περισσότερο. Μάλλον τόσο καιρό μερικοί προσλάμβαναν τη σιωπή μας ως αδυναμία αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Ελπίζουμε πραγματικά οι υπεύθυνοι της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος να ενεργήσουν τα δέοντα και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπευθύνους για την παρωδία που διεξήχθη σήμερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου