Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ουτοπία; Θεωρούμε δεδομένο ότι όλοι πρέπει να είμαστε μαζί ενωμένοι


Η Χώρα πραγματικά βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο για την μετέπειτα εξέλιξη – πορεία της.


Σε αυτή την προσπάθεια της κυβέρνησης θα πρέπει να σταθούμε δίπλα της και να την υποστηρίξουμε. Άσχετα το τι πιστεύει πολιτικά ο καθένας από εμάς…. αυτό θα πρέπει να παραμεριστεί και να κοιτάξουμε να βρούμε τη χρυσή τομή και το επίκεντρο όσων μας ενώνουν είτε αυτό λέγεται Ελλάδα, είτε Πρέβεζα…κ.τ.λ. 

Άλλωστε θεωρούμε δεδομένο ότι μεταξύ των πολιτών είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν… 

Οι "δεξιοί", μια μερίδα αυτών, στέκονται έτοιμοι να πανηγυρίσουν με την όποια ενδεχόμενη αποτυχία της παρούσας κυβέρνησης… Οι "Αριστεροί" από την άλλη και ειδικότερα του Σύριζα (όχι όλοι), έχουν τέτοια έπαρση την οποία δεν έχουν ούτε οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης… 

Στη παρούσα φάση που διανύουμε  δεν χωράνε πολιτικές διαφορές και όλοι θα πρέπει να είμαστε μαζί ενωμένοι και να στηρίξουμε αυτή τη κυβέρνηση…. το ίδιο άλλωστε λέγαμε και για την προηγούμενη κυβέρνηση…. 

Όσο μένουμε κολλημένοι στις μικροδιαφορές μας και δεν προσπαθούμε να βρούμε αιτίες και αφορμές για να είμαστε ενωμένοι, αντίθετοι βρίσκουμε χίλιες δυο ηλίθιες δικαιολογίες για να μην είμαστε μαζί, τότε καθημερινά αποτυγχάνουμε σαν κοινωνία, σαν πολίτες και σαν προσωπικότητες.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου