Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Όσες συμφωνίες έχει κάνει μέχρι σήμερα η αριστερά χάνει πάντα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων"


Οι Αμερικανοί θυμήθηκαν…οι φίλοι τους εδώ θυμήθηκαν.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ .


Ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή ένας νομός που επιτρέπει σε φυλακισμένους ,που έχουν εκτίσει ποινή , και έχουν αναπηρία πάνω από 80% να βγαίνουν από την φυλακή , όχι ελεύθερη αλλά με κατ οίκον περιορισμό και βραχιόλι!!!(το θαυμαστικό αφορά το βραχιολάκι γιατί είμαι αντίθετη σε αυτό).

Οι Αμερικανοί θυμηθήκαν ένα νεκρό (Γουελς-αμερικανός στρατιωτικός) και αμέσως έσπευσαν να μας υποδείξουν ,πως πρέπει να λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤ’ΑΥΤΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .Αφ έτερου να τονίσουν ότι εάν αυτό δεν θα γίνει θα συντελέσουν να σφίξει η θηλιά γύρω από τον λαιμό της Ελληνικής Κυβέρνησης ,λες και τώρα δεν είναι η θηλιά ασφυκτικά περασμένη ήδη.

Άλλοι εσωτερικοί βρικόλακες , που έρχονται από το μαύρο σκοτάδι δεν θέλουν αυτό το νόμο , συμφωνούν με τους έξω «φίλους-συμμάχους» γιατί φοβούνται ,ότι θα χαθεί η «αποικία των φίλων τους».

Ας τους θυμίσουμε λοιπόν ότι είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ –ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ – ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ .

Σωστά λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση είπε «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ – ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ – ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ!»

Τέτοιες μέρες αυτοί μέσω των ανδρεικέλων τους έφεραν την δικτατορία στην Ελλάδα με θύματα τον Ελης- τον Μανδηλαρα και τον Χαλκιδη στην Θες/νικη.

Έβαλαν στο γύψο στην συντριπτική πλειοψηφία  του ελληνικού λαού . Γέμισαν φύλακες και εξορίες , βασάνισαν απάνθρωπα άφησαν αναπήρους εφ όρου ζωής .Κατήθυναν την χούντα του Ιωαννίδη να δημιουργήσει την ασύλληπτη τραγωδίας της Κύπρου με χιλιάδες νεκρούς αγνοούμενους και σήμερα διαιρεμένη . Έκλεισαν το αιματοβαμμένο χέρι τους με το πολυτεχνείο με νεκρούς και αγρία βασανισμένους στα ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Αυτοί οι μακελάρηδες των λαών με τα όργανα τους στρατιωτικά ή πολιτικά και οι εκάστοτε πρόθυμοι να εξυπηρετούν , φυσικά με προσωπικό αζημίωτο γι αυτούς ,Γερμανικά , Αμερικανικά ,Γερμανικά συμφέροντα έχουν το θράσος να μας υποδεικνύουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Χιλιάδες νεκροί-απάνθρωπα βασανισθέντες ανάπηροι αιωνία ΑΝΑΙΤΙΑ και μονό για τις ιδέες τους , για να υποστηρίξουν την πατρίδα τους(ΚΥΠΡΟ) , χωρίς να έχουν ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.

Νομός έβγαλε έξω από την φυλακή χουντικούς λόγο ανηκέστου βλάβης ,οι συνειδήσεις όλων αυτών που διαμαρτύρονται σήμερα ηταν εν υπνώσει.

Για το νόμο αυτό διαμαρτυρηθήκαν οι «φίλοι- σύμμαχοι μας» και οι εδώ φίλοι τους ;

Όσον αφορά την σημερινή πολιτική κατάσταση μήπως ηταν  ουτοπία να πιστέψουμε ότι ηταν απλώς θέμα χειρισμών το χρέος η ότι επικαλούμενοι την βούληση του ελληνικού λαού , θα το αποδεχτούν ; Θα αναγκαζόταν να το αποδεχτούν εάν είχαμε οργανωμένο κίνημα , με την κοινωνία στους δρόμους , που δεν είχαμε , δεν έχουμε , αλλά μπορούμε να αποκτήσουμε αποβάλλοντας ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Ότι δηλαδή μόνη της η ελληνική κυβέρνηση χωρίς το λαό στους δρόμους και όχι στον καναπέ να παρακολουθεί, δεν μπορεί να αντισταθεί στους αδίστακτους «εταίρους μας».Όσες συμφωνίες έχει κάνει μέχρι σήμερα η αριστερά χάνει πάντα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
                                                                                            
Πρέβεζα 23-04-15
ΤΖΕΝΗ ΤΣΕΚΟΥ
Πολίτης Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου