Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μέχρι τις 25 Μαίου οι αιτήσεις για την πλήρωση της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης


Για την πλήρωση της θέσης
του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.


Ο Δήμαρχος  Πρέβεζας αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, γνωστοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, κατά την συνεδρίασή του στις 25 Μαίου  2015 και ώρα 19:00, θα προβεί στην επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Οι προϋποθέσεις, ο ρόλος, οι αρμοδιότητες, τα καθήκοντα, καθώς και τα κωλύματα ή ασυμβίβαστα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, προβλέπονται στα άρθρα 14, 77 και 93 του ως άνω νόμου, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν. Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής. Ως προς την καταστατική θέση και τις ευθύνες του Συμπαραστάτη ισχύουν οι σχετικές διατάξεις για τους δημοτικούς συμβούλους. Η θητεία του Συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.

Η επιλογή του προσώπου, εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, που θα στελεχώσει το γραφείο του θεσμού αυτού, θα γίνει απ’ ευθείας από το Δημοτικό Συμβούλιο με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος αφού ενημερωθεί από τις παραπάνω διατάξεις,να υποβάλει  δήλωση  για την κάλυψη της εν λόγω θέσης, προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, δηλαδή από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου μέχρι την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στις  25 Μαίου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00. Στην ανωτέρω συνεδρίαση θα διεξαχθεί η διαδικασία επιλογής.

Η δήλωση συμμετοχής περιλαμβάνει: α) αίτηση – δήλωση ενδιαφέροντος, β) σύντομο βιογραφικό σημείωμα, γ) αντίγραφα τίτλων σπουδών και κάθε σχετικό έγγραφο που επιθυμεί να επισυνάψει (προαιρετικά), δ) δήλωση του Νόμου 1599/1986 στην οποία ο αιτών δηλώνει ότι: τα αναγραφόμενα στην αίτηση είναι αληθή, τα αντίγραφα των εγγράφων ή τίτλων σπουδών, που προσκομίζει, είναι γνήσια και πως τα κωλύματα ή ασυμβίβαστα που προβλέπονται από τον ως άνω νόμο δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του  και ε) στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail).
   
Πληροφορίες παρέχονται  από το  Τμήμα Υποστήριξης Αιρετών  Οργάνων του Δήμου Πρέβεζας (τηλ. 2682360627-2682360637) από τους κ.Κιτσαντά  και κ.Μπόμπορη καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosprevezas.gr)

 Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου