Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φύλακας άγγελος στάθηκε η διευθύντρια της παιδιατρικής, κ.Πεπόνη για αγοράκι 2,5 ετών


Είναι γνωστές οι προσπάθειες του ιατρικού - νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Πρέβεζας καθώς και της διοίκησης, προκειμένου αυτό να έχει μια όσο το δυνατόν αξιοπρεπή λειτουργία με τα γνωστά σε όλους προβλήματα.


Πέρα όμως, σε ανεξήγητες καταστάσεις, υπάρχουν ΓΙΑΤΡΟΙ που τιμούν και σέβονται το λειτούργημά τους. Απόδειξη αυτού, η Διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας, κ.Πεπόνη, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, χτες Τετάρτη 17/6, δεν ήταν στον πίνακα εφημεριών του νοσοκομείου κι όμως στάθηκε φύλακας άγγελος για ένα αγοράκι 2,5 ετών. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, ένα αγοράκι 2,5 ετών μεταφέρθηκε από τους γονείς του εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού... σοβαρή, όμως όπως ενημερώθηκαν στο νοσοκομείο, παιδίατρος χτες Τετάρτη δεν εφημέρευε… Ο χρόνος περνούσε και η ανάγκη για το αγγελούδι να τύχει ιατρικής φροντίδας… όλο και μεγάλωνε.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, τηλεφώνησαν στην διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής, κ.Πεπόνη και μόλις ενημερώθηκε για την σοβαρότητα του περιστατικού, παρότι δεν είχε εφημερία, έσπευσε στο νοσοκομείο για να εξετάσει το παιδί. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, κρίθηκε αναγκαία, η διακομιδή του μικρού αγοριού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων το όποιο και εφημέρευε. 

Έτσι, με όχημα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας και με την συνοδεία της Διευθύντριας της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας κ.Πεπόνη, η οποία να επαναλάβουμε ακόμη μία φορά δεν είχε εφημερία, το παιδί μεταφέρθηκε στα Γιάννενα και όπως πληροφορηθήκαμε η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό (ευχόμαστε τα καλύτερα). 

Βέβαια, η όλη αυτή θυσία της παιδιάτρου και διευθύντριας της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας, κ.Πεπόνη, έρχεται σε αντίθεση με την παιδίατρο, διορισμένη στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, η οποία και παίρνει τον μισθό της κανονικότατα από το νοσοκομείο της Πρέβεζας, δείτε σχετικό δημοσίευμα του PrevezaBest τις 9 Απριλίου κάνοντας κλικ εδώ, χωρίς να καλύπτει τις εφημερίες αφού κάνει δεύτερη ειδικότητα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων με αποτέλεσμα να αφήνει με το δικό της τρόπο εκτεθειμένους τους συναδέλφους της  αλλά και  το νοσοκομείο.

Ευτυχώς που υπάρχουν γιατροί με τον ζήλο και την αγάπη για φροντίδα στον συνάνθρωπο σαν της κ.Πεπόνη καθώς και των υπολοίπων ιατρών που στελεχώνουν την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Πρέβεζας του κ.Παβέλη και της κ.Βελόνα.  

Αλήθεια, η διορισμένη παιδίατρος στο νοσοκομείο Πρέβεζας, η οποία δεν καλύπτει τις ανάγκες του νοσοκομείου, παρότι παίρνει κανονικότατα τον μισθό της, πως αισθάνεται όταν πληροφορείται όλα αυτά τα γεγονότα….  ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου