Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τζένη Τσέκου "Αυταπάτη το ταξίδι..."


Προς
ΜΕΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΗΝΑΣ


Πρέπει να παραδεχτούμε ότι
1)ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ και μια ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ !!
ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ‘ ΕΥΧΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ !!! ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!
2)Το ΕΠΩΔΥΝΟ είναι ν ‘ αντiμετωπήσεις την κοινωνία !!! ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ - ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ - ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ !!!!
ΑΛΛΕΣ οργανώσεις ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ έκαναν και κάνουν το δεύτερο !!!!
ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΨΗΛΑ………………….
καλύτερα να τσακιστής πέφτοντας
παρά να έρπεσαι για μια ζωή………..
Είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση με την διαπραγματευτική ομάδα (επιλογή εταίρων) προσπαθεί να
διασώσει ελάχιστα υπέρ των λαϊκών στρωμάτων . Κάποια τρόφιμα από τον ψηλό συντελεστή Φ.Π.Α , τις βασικές συνταξεις. Άλλες φορές αγωνίστηκε να μην πουληθούν ΟΛΑ τ’αεροδρομια , να μην ανέβει ο Φ.Π.Α στα νησιά , να μην αυξηθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα δηλαδή να μην επιβληθούν νέοι φόροι κ.α. ΟΜΩΣ Σ ‘ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ …… “ΕΝΤΙΜΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ”. Βέβαια πολλοί θα πουν <<ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ>>”. Αυτό δεν σημαίνει ότι ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ - ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!! ΑΠΛΩΣ , ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ !!! ΌΛΟΙ γνωρίζουμε ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τα ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ Ν ‘ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ αποτελούν ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ και τα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ !!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ κάθε φορά τις ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ?
Κεντική Επιτροπή ? Πολιτική Γραμματεία ? Οργανώσεις ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ Ή ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ?    
ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!
Το μ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ή ΗΠΙΟ δεν είναι ΜΙΑ ΛΕΞΗ !!! ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!
Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ  μία λέξη είναι !!! Πίσω της όμως υπάρχει ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΠΟΛΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΜΕΝΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ !!!
Για ποια ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΛΑΜΕ και για ποιο “ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ”
Ο Περιβόητος ΓΙΟΥΝΚΕΡΙ !!! ΑΝΕΘΕΣΕ στον ……… Δ/ντή του και σε δύο παρατρεχάμενους να ΔΟΥΝ τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και δύο υπουργούς !!! και να τους ΔΗΛΩΣΟΥΝ ότι “Θέμα για συζήτηση δεν υπάρχει , μπορούν να δεχθούν μόνον τις αξιώσεις των “Θεσμών” !!!!!
ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ !!!! ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟ!!!! και μιλάτε - λέτε ότι θα ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ !!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : θα υπάρξει επιβάρυνση , καταστροφή υποδομών , εκποίηση δημόσιου πλούτου . Τα προγράμματα ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ - ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΗΓΚΡΟΤΗΣΗ κλπ. ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΥΤΗΣ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΝΕΝΑ !!!! Ο Υπεύθυνος δυτικής Ελλάδας στη διαδικτυακή συνέντευξή του είπε “ ΟΙ Αμερικάνοι θέλουν ηρεμία στην Ευρώπη . Θέλουν να φτιάξουν το πολιτικοοικονομικό σκέλος του ΝΑΤΟ που θα <<αγκαλιάσει>> όλες τις χώρες της Δύσης για να δημιουργηθεί ένα σχήμα δυνατό που θ ‘ ανταγωνσθεί τα BRICS “ !!!

Δεν είπε όμως ότι στους πέντε μήνες η “αριστερή διακυβέρνηση” υπέγραψε !!! αμυντική συμφωνία με τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΛ ΣΙΣΙ να εμβαθύνει τη συνεργασία με το Ισραηλ και να προτείνει στους αμερικάνους να φτιάξουν μια νέα στρατιωτική βάση σε ελληνικό νησί , την πρώτη καινούργια μετά τη ΧΟΥΝΤΑ !!! Κάνουμε συζητήσεις με Ρωσία - Κίνα για συνεργασία , αλλά οι τετελεσμένες πράξεις είναι σε ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!! Γνωρίζουμε ότι , είτε οι δανειστές δεχτούν πλήρως τις κυβερνητικές “προτάσεις” είτε προχωρήσουμε στις “αξιώσεις” τους το αποτέλεσμα για τα λαϊκα στρώματα και για τη χώρα σαν ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ  είναι καταστροφικό !!!! , όπως καταστροφικό επίσης είναι για την  Αριστερά !!!!! Αφού από το “σκίσιμο” των μνημονίων , ήρθε η δεξιά συμφωνία 20-2-15 για να πάρουμε χρήματα τον Απρίλιο , πάμε για συνολική συμφωνία για το χρέος , πάμε για εννεάμηνη παράταση του υπάρχοντος μνημονίου και πάει λέγοντας !!!! Η νεοφιλελεύθερη , νεοαποικιακή πολιτική είναι για τις δυτικές ελίτ συστημική . Το ΔΝΤ απορρίπτει ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΗ ΤΟΥΣ !!!!

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ : Η Κυβερνητική πολιτική είναι συνεπής με την ιδεολογική και πολιτική προέλευση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της κυβέρνησης.
Η Δεξιά ήταν υπέρ της ενσωμάτωσης στις δυτικές ολοκληρώσεις με οποιοδήποτε τίμημα. Από εκεί είναι η δύναμή της.
Το μέρος που προέρχεται από το σοσιαλδημοκρατικό χώρο  είναι ταυτισμένος με το νεοφιλελευθερισμό και τις πολιτικές τις επιθετικές της δύσης.
Αν ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ότι ο κορμός του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ είναι ο “συνασπισμός” , που έγινε με κέντρο το πρώην ΚΚΕ εσ. , που στήριζε την ενσωμάτωση στις δυτικές ολοκληρώσεις με το πρόσχημα της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” η με το πρόσχημα της “ενότητας των λαών” θα καταλάβουμε γιατί υπάρχει ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ !!!!!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ : Αποδέσμευση από το χρέος  - την Ευρωζώνη και τον πόλεμο κατά των φτωχών !!!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ότι αυτά είναι μονόδρομος και δεν φέρουν την παραμικρή ΑΝΑΚΑΜΨΗ !!!!
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΕΓΕ
“Η φτώχεια είναι ο ΓΟΝΙΟΣ

ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΑΙ
ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”

Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ότι το τέρας που δημιουργήθηκε στη ΒΑΪΜΑΡΗ (ΧΙΤΛΕΡ) ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΗΤΑΝ !!!!!  

ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ , χωρίς συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών , στα πολιτικά δρώμενα , ό,τι αποφασίζεται ερήμην της , η ιστορία έχει αποδείξει χωρίς εξαίρεση , ότι αργά ή γρήγορα ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ !!!! χρειάζεται συναίσθηση της ευθύνης , χρειάζεται αλτρουϊσμος , χρειάζεται ΟΡΓΑΝΩΣΗ χρειάζεται ΟΡΑΜΑ . Και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ να μην ΞΕΧΝΑΜΕ , ότι ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για το ΛΑΟ και όχι για τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ !!! , ΤΟ ΚΟΜΜΑ ή την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ !!!!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΕΤΙΚΕΤΤΑ !!!! ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ .
ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γνωρίζαμε ή έπρεπε να γνωρίζουμε , ότι πάμε σ ‘ ένα πόλεμο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ όπου τόσο η νίκη , όσο και η ήττα αποτελούν πάντα ένα ενδεχόμενο . Διαφορετικά όμως προετιμάζεσαι για πόλεμο , απ ‘ ό,τι έχεις προετοιμαστεί για εκδρομή !!! Εκτός κι αν θέλεις εκδρομή και οχι πόλεμο . Η Ελλάδα εκτός απο πειραματόζωο για την εξαθλίωση του λαού γίνετε τώρα και πειραματόζωο για να εξαφανίσουν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ … ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ . ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ !!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . Αν θα δώσουν ΚΑΤΙ θα το κάνουν μόνο και μόνο για να πεί η κυβέρνηση <<κάναμε έναν έντιμο συμβιβασμο>>. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβέρνηση όμως δεν θα έχει κερδίσει !!! Δύο είναι οι δρόμοι : ο συμβιβασμός , που θα φέρει κι άλλους συμβιβασμούς , περιθωριοποιώντας τελικά τον λαό ή ΡΗΞΗ με το σύστημα που αναντίρρητα δεν είναι εύκολος δρόμος Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ , είναι το <<ΑΝΟΙΓΜΑ>> των συζητήσεων στο πλαίσιο το διαπραγματεύσεων από το <<στενό κλύκλο>> της ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ  και ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . <<ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ>> επιμένουν στις μυστικές διαπραγματεύσεις και στον έλεγχο μέσω ηλεκτρονικών μέσων για να μην φαίνονται στην κοινωνία !!!!
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ  πάντα αποτελούσε την ΕΛΠΙΔΑ των καταπιεσμένων και σήμερα βλέπουμε να οδηγούμαστε στην ΑΔΟΞΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ . Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ για πρώτη φορά σαν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ καλείτε να υπερασπιστεί τον λαό στην μνημονιακή λαίλαπα και τη ύπαρξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να την <<ΔΩΣΕΙ>> όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς . Ενόψει όσων ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ : δυνάμεις μέσα και έξω απο το ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσουν έναν ισχυρό αριστερό πόλο , ο οποίος και μπορεί να δημιουργηθεί , ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να γίνει και είναι η τελευταία ελπίδα του ελληνικού λαού !!!!






                                                                                                                              Πρέβεζα    22-6-2015
                                 Τζένη Τσέκου
Μέλος ΟΜ-ΝΕ
Σύριζα Πρέβεζας
“Ακόμα υπό μη τελεσίδικη ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΕΛΟΥΣΑ

η οποία ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου