Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νίτσας "Πρέπει να καταλάβει ότι είναι δήμαρχος στην Πρέβεζα και όχι κοινοτάρχης στο Κοτσανόπουλο"


Είμαστε  αγανακτισμένοι και έντονα προβληματισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας και ιδιαίτερα στο ιστορικό κέντρο…… και μάλιστα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.


Το ιστορικό κέντρο….., ο καθρέφτης του τόπου μας είναι ανοχύρωτο από κάθε άποψη. Έχω ζητήσει εδώ και 2, 5 μήνες να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα: <Το πώς θέλουμε το ιστορικό μας κέντρο και ο τρόπος λειτουργίας του>.

Αφορμή για το θέμα είναι τα προβλήματα που προέκυψαν με τα τραπεζοκαθίσματα, την παραβατικότητα στην διέλευση οχημάτων στο ιστορικό κέντρο (άδειες κυκλοφορίας στον πεζόδρομο) και την αδικία σχετικά με το κόστος κατάληψης του πεζοδρομίου . 

Πρέπει, χθες!!! να πάρουμε στο δημοτικό συμβούλιο μια κανονιστική απόφαση για να λύσουμε μια και διαπαντός όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες αλλά και τους δημότες μας. Λύση τώρα για να διευκολύνουμε την τουριστική -αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. 

Κάθε καθυστέρηση είναι μια υποβάθμιση του τόπου μας. Βλέποντας την αδράνεια του κ. δημάρχου την Δευτέρα 15/06/2015 καταθέσαμε  ένα πρότυπο κανονιστικής απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο (θέλει επεξεργασία και προτάσεις). Μόνο έτσι θα λύσουμε τα βασικά ζητήματα λειτουργίας του ιστορικού κέντρου. Μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε τη δυνατότητα υγιούς ανταγωνισμού, για την ανάπτυξη του τόπου μας. Μόνον έτσι, θα μπουν επιτέλους κανόνες ώστε να γνωρίζει ο κάθε επενδυτής, αν πρέπει να επενδύσει στην πόλη της Πρέβεζας .

Δυστυχώς ο κ. δήμαρχος αυτό  και μία σειρά άλλων  σοβαρών  θεμάτων  τα βάζει κάτω από το χαλί ….. αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι είναι δήμαρχος στην Πρέβεζα και όχι κοινοτάρχης στο Κοτσανόπουλο. Η Πρέβεζα κ. δήμαρχε δεν είναι Κοτσανόπουλο…… και βέβαια δεν έχουμε τίποτα με το Κοτσανόπουλο και τον πρόεδρο του που σεβόμαστε και τιμούμε.


                          Ο Αντιπρόεδρος του
                           Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας,
                             επικεφαλής της    δημοτικής κίνησης
                               <ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ>
                                                                                     &
                                                           Δημοτικός Σύμβουλος της ΑΣΥΠ

                                                                   ΝΙΤΣΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου