Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μπράβο !!! Υψηλό αίσθημα καθήκοντος από Πυροσβέστη που βρίσκονταν σε άδεια


Στην σημερινή πυρκαγιά όπου ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή του Νεοχωρίου, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε εδώ και εδώ, συνέβη κάτι που μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και το αποθανατίσαμε.


Τι ήταν αυτό; Πολίτης οποίος συνέδραμε τα μέγιστα για την κατάσβεση της φωτιάς. Ο εν λόγο όμως πολίτης, είναι Πυροσβέστης στο επάγγελμα με τον βαθμό του Πυρονόμου και ονομάζεται Γιώργος Τσούκας και υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας. 

Έτσι, επειδή το PrevezaBest, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πυρκαγιά, αφού ρωτήσαμε για τον πολίτη ο οποίος όπως αναφέραμε παραπάνω συνέδραμε τα μέγιστα για την κατάσβεση της φωτιάς, μάθαμε τα στοιχεία του. 

Παράδειγμα προς μίμηση ο εν λόγο Πυροσβέστης, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,  μόλις πληροφορήθηκε  το συμβάν, με ιδία μέσα, βρέθηκε στο σημείο και έπραξε αυτό που του υπέδειξε η συνείδηση του… να συνδράμει στο έργο των συναδέλφων του, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε άδεια…. 

Χίλια Μπράβο και αναμφίβολα η πράξη αυτή του Πυρονόμου Γιώργου Τσούκα αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο προς τους συναδέλφους του, αλλά για όλες τις εκφάνσεις αλληλεγγύης της κοινωνίας μας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου