Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Η Πρέβεζα λέει Welcome και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της γης !


Από το βράδυ της Τρίτης είναι πλέον πραγματικότητα η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το αεροδρόμιο του Ακτίου.


Έτσι, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, από την στιγμή που υπάρχει η αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με το αεροδρόμιο της Αθήνας,  στην Πρέβεζα, μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε αφού μπορούν να επιβιβαστούν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Έτσι, η Aegean και μέχρι περί τα τέλη του Οκτώβρη, θα πραγματοποιεί από Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο του Ακτίου, τρεις πτήσεις τη βδομάδα. 

Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι φορέων αλλά και του Τουρισμού, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο του Ακτίου, προκειμένου να καλωσορίσουν την επανέναρξη της γραμμής Αθήνας -Άκτιο. 

Συγκεκριμένα στην σεμνή αυτή υποδοχή, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Στράτος Ιώαννου , ο Αντιδήμαρχος δήμου Ακτίου Βόνιτσας κ. Βασίλης Σώζος, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πρέβεζας και Λευκάδας κ.κ.Γιαμάς, Σκιαδαρέσης, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας καθώς και ο Πρόεδρος της κ.Ντούσκας, και ο Πρόεδρος των εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Σπύρος Κόκκαλης. 






Ενώ στο χώρο αφίξεων στους επιβάτες της πτήσεις δόθηκαν δώρα από εκπροσώπους των όμορων περιοχών, Πρέβεζας, Ακτίου Βόνιτσας και Λευκάδας.








Αξίζει να αναφέρουμε την συνομιλία την οποία είχε Στράτος Ιωάννου με τους πιλότους της εταιρίας, όπου μεταξύ άλλων ζήτησε να μεταβιβάσουν τις ευχαριστίες προς την εταιρία για την επανέναρξη της σύνδεσης του Ακτίου με το Αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ τόνισε την σημασία αυτού του γεγονότος για την ανάπτυξη των γύρω περιοχών. 








Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε τον σπουδαίο μπουφέ όπου περίμενε τους επιβάτες της πτήσης, ο οποίος έγινε με έξοδα της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας, τον οποίον επιμελήθηκαν οι Σεφ και οι Ζαχαροπλάστες του γνωστού ξενοδοχείου PrevezaBeach του κ.Νίκου Γιαννακόπουλου. Επίσης, ευχαριστίες οφείλονται και προς την διεύθυνση του αεροδρομίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου