Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

Σύριζα Πρέβεζας: Όταν ένας λαός έχει πίστη και συλλογική συνείδηση, μπορεί να αντέξει και να ξεπεράσει ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες


Ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας χαιρετίζει την ανυποχώρητη στάση του Πρεβεζάνικου λαού στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιούλη 2015.


Ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας χαιρετίζει τον Πρεβεζάνικο λαό, που συμπαρατάχτηκε με το σύνολο του ελληνικού λαού στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, σε μια Ευρώπη αλληλεγγύης, δημοκρατίας, σε μια Ευρώπη κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας καλεί όλες τις Πρεβεζάνες και τους Πρεβεζάνους, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα, να συνενώσουν τις δυνάμεις τους, να βαθύνουν την ενότητά τους προσπερνώντας οποιαδήποτε διχαστική πρακτική. 

Γιατί αυτό που αποδείξαμε στο δημοψήφισμα είναι ότι, η δημοκρατία όχι μόνο δεν εκβιάζεται, αλλά αποτελεί κυρίαρχη αξία και επιλογή εξόδου από την κρίση.

Έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών που βρίσκονται μπροστά μας. Έχουμε συναίσθηση ότι η πραγματική οικονομία στενάζει, με τις κλειστές τράπεζες, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνθρωποι της αγοράς και του τουρισμού, οι αγρότες και πάνω απ’ όλα η νεολαία.

Έχουμε επίσης συναίσθηση των δυσκολιών που μας περιμένουν στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους μας.

Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας. Από αύριο, όμως, όλοι μαζί συνεχίζουμε με πίστη στις δυνάμεις μας, το δίκιο μας, και την ενεργό συμμετοχή μας.



Πρέβεζα 6/7/2015


Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου