Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΟΒΑΡΟ: Επιτακτική ανάγκη η επισκευή ή αντικατάσταση των Pillars


Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν εδώ και λίγες μέρες, τα πληρώματα των σκαφών τα οποία και βρίσκονται στην παραλιακή της Πρέβεζας.


Όπως μας καταγγέλθηκε, εδώ και λίγες μέρες, οι αυτόματοι πωλητές νερού και ρεύματος (Pillars) αντιμετωπίζουν βλάβη με αποτέλεσμα οι τουρίστες οι οποίοι βρίσκονται με τα σκάφη τους, λόγω της έλλειψης νερού και ρεύματος  να μην μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες. 


Έτσι, κάποιοι απ'αυτούς, μην έχοντας άλλη επιλογή, παίρνουν νερό από τα ποτιστήρια του δήμου. Ενώ, κάποιοι άλλοι όπως μας ενημέρωσαν, έχουν σκοπό να αποχωρήσουν αφού δεν έχουν τα απαραίτητα (νερό, ρεύμα). Η ζημιά στα Pillars μετρά ήδη κάποιες μέρες, το οποίο έχει περιέλθει και σε γνώση της προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου και όπως πληροφορηθήκαμε, αναμένονται τεχνικοί προκειμένου να επισκευάσουν τη βλάβη που έχει παρουσιαστεί στους αυτόματους πωλητές νερού και ρεύματος. 

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί τα μηχανήματα να παρουσιάζουν βλάβες, όμως η επισκευή ή αντικατάσταση τους θα πρέπει να γίνεται άμεσα και όχι σε κάποιες μέρες....διότι είναι καλοκαίρι και τα θέματα του τουρισμού θα πρέπει να τα προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού αν θέλουμε να έχουμε....Επίσης θεωρούμε ότι έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη, ο δήμος γενικότερα θα πρέπει να βρει τρόπο με τον οποίο να εξυπηρετήσει όλο αυτόν τον κόσμο με τα σκάφη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου