Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αθλόπολις - Η Σωστή επιλογή !





Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ έχει την χαρά και την τιμή να σας καλέσει σε μια έντιμη, ειλικρινή και ισότιμη συνεργασία με βάση την αμοιβαιότητα και την αλληλουποστήριξη. 

Σας προσκαλούμε στο προπονητικό μας κέντρο ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (περιοχή Παντοκράτορα), να γνωριστούμε και να αναζητήσουμε κοινά σημεία και τρόπους συνεργασίας. 




Στο ογδοο (8) χρόνο λειτουργίας της ακαδημίας μας. Είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε θερμή φιλοξενία, σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, καθώς και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των τμημάτων μας.




Η φιλοσοφία λειτουργίας σαν ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ είναι: 

Η Σωστή Αθλητική – κοινωνική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών 
Η Σωστή ενημέρωση και η υποστήριξη των γονέων, που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των νεαρών αθλητών. 

Η λειτουργία της ακαδημίας Αθλόπολις, δεν αποσκοπεί αποκλειστικά σε αγωνιστικά και εμπορικά οφέλη, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε κοινωνικά οφέλη, καθώς δίνει την δυνατότητα σε παιδιά μικρής ηλικίας να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. 
Όπως επίσης και να συμμετέχουν σε ποικίλες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα προσφέροντας έργο ως ενεργοί πολίτες στο κοινωνικό σύνολο. 

Με αποκλειστικό μας μέλημα τον μικρό αθλητή και τον μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, δεν απορρίπτουμε ΚΑΝΕΝΑ παιδί που θέλει πραγματικά ένα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και να μάθει τα μυστικά του. Στόχος είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να ωριμάσουν και να διαπαιδαγωγηθούν σωστά μέσω του ποδοσφαίρου. 


Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους του μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να έρθουν κοντά στην οικογένεια του ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές.

Γήπεδα Ακαδημίας

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αθλόπολις περιλαμβάνουν δύο γήπεδα 5χ5 (διαστάσεων 4χ20) και ένα γήπεδο 8χ8 6χ40 (Πλαστικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς) 

Στο χώρο της Ακαδημίας Αθλόπολις υπάρχουν σύγχρονα αποδυτήρια με δυνατότητα ντους μετά τον αγώνα καθώς επίσης ένα οργανωμένο κυλικείο με ΤV για την παρακολούθηση των αγώνων - προπονήσεων και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης περισσότερες πληροφορίες για την ακαδημία μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα athlopolispreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου