Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015

Το Preveza Jazz Festival για την συναυλία των Nouvelle Vague


Μια ξεχωριστή νύχτα έζησαν τον δεκαπενταύγουστο, οι πολυπληθείς φίλοι της μουσικής που κατέκλυσαν τον μαγευτικό χώρο του Μνημείου του Αυγούστου στην αρχαία Νικόπολη.


Ξεναγήθηκαν στο χώρο από τις ακούραστες αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων, απόλαυσαν το ελπιδοφόρο εξαμελές τοπικό σχήμα Real Effect BAND και μετά παρασύρθηκαν στο πάρτυ που έστησε το διάσημο παρισινό σχήμα των Nouvelle Vague με τις δύο εκρηκτικές του μούσες. Μια παράσταση που ήταν κάτι πολύ παραπάνω από μουσική συναυλία και  συνδύαζε αριστοτεχνικά μουσική, χορό και θέατρο. Ένα ανεπανάληπτο σώου!



Οι θιασώτες του συγκροτήματος που σημειωτέον είχαν φθάσει από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κατερίνη, Πτολεμαΐδα, Γιάννενα, Άρτα, Λευκάδα και αλλού, καθώς και οι δεκάδες ξένοι επισκέπτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής,  έσμιξαν με τους ντόπιους φίλους  και έστησαν ένα ανεπανάληπτο βράδυ.

Οι Nouvelle Vague απέδειξαν ότι δίκαια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα στην  Ελλάδα για τη μουσική τους, αλλά κυρίως για τα μοναδικά τους live.

Δήλωσαν γοητευμένοι τόσο από το κοινό όσο και από την Πρέβεζα που μέχρι τότε πίστευαν πως είναι απλά ένα μικρό λιμάνι και όχι ένας ιδιαίτερα όμορφος και τουριστικός προορισμός.

H αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Preveza Jazz Festival θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παραβρέθηκαν στη βραδιά, την Εφορεία Αρχαιοτήτων και τους συντελεστές της που βοήθησαν τα μέγιστα σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Επίσης την Περιφερειακή ενότητα και το Δήμο Πρέβεζας για τη συνεργασία τους. Ακόμα την Τροχαία και την Πυροσβεστική για την συμβολή τους. Ξεχωριστά θα θέλαμε να σημειώσουμε την πολύτιμη συμβολή των ανδρών της ΛΕΚ. Ευχαριστίες και για τους Πρεβεζάνους εθελοντές που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της τόσο απαιτητικής εκδήλωσης!


Από το Γραφείο Τύπου
του Preveza Jazz Festival


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου