Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κατά πλειοψηφία, ο Ισολογισμός του Δήμου, οικ. Έτους 2014


Με δύο συνεδριάσεις, μια ειδική η οποία αφορούσε την "Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2014" και μια τακτική με εικοσιπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.



Έτσι, ο Ισολογισμός του  Δήμου, οικ. Έτους 2014, πέρασε κατά πλειοψηφία με την ΑΣΥΠ να δηλώνει Παρόν και τον κ.Τσούτση όμως να δίνει την συγκατάθεση (ΝΑΙ,) ενώ καταψήφισαν Λαική Συσπείρωση και Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας. Επίσης Παρόν δήλωσε η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία. 

Προηγουμένως, ομιλίες πραγματοποίησαν τόσο  οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όσο και ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τέλος μίλησε ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο ισολογισμός του 2014 βάση των οικονομικών συγκυριών είναι ο καλύτερος ισολογισμός των τελευταίων δεκαετιών. 

"Πετύχαμε τον οικονομικό και διοικητικό εξορθολογισμό του δήμου, έχουμε το γνώθι σ αυτόν αναφορικά με τις ελλείψεις, δεν κάναμε καμία αύξηση στα τέλη και όλα αυτά δίχως να προσφύγουμε στην λύση του δανεισμού". 

Στην συνέχεια της ομιλίας του, ο κ.Μπαίλης, τόνισε δεν είμαι πολιτικός και ούτε θέλω να γίνω, ενώ κατέληξε πως το χρέος του δήμου καθημερινά αυξάνεται και ότι εκκρεμούν εις βάρους του δήμου δεκάδες αγωγές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. 

Έπειτα, ξεκίνησε η συνεδρίαση με τα τακτικά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου