Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν είναι εποχές για Μαυρογιαλούρους κ.Βουλευτά


Πριν από λίγο καιρό, είχαμε προαναγγείλει στους αναγνώστες μας , ότι σύντομα θα αποκαλύψουμε την «πολιτική απάτη των υποσχέσεων» τοπικού Βουλευτή, απέναντι σε απολυμένους εργαζόμενους, δείτε εδώ

Παρ’ ότι είχαμε στη διάθεσή μας, αρκετά στοιχεία και πληροφορίες για το θέμα, δεν βιαστήκαμε και αφήσαμε να περάσει αρκετό διάστημα, δίνοντας έτσι το περιθώριο στον κ. Βουλευτή, να αλλάξει τακτική και να σταματήσει να κοροϊδεύει τους απολυμένους εργαζόμενους. 

Επειδή όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, συνεχίζεται η ίδια τακτική είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους φίλους αναγνώστες για όσα γνωρίζουμε και βεβαίως να βγουν από αυτούς τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Στόχος μας να καταλάβει ο κ. Βουλευτής ότι δεν μπορεί ,αυτός και η Κυβέρνησή του, να εμπαίζουν τους ανέργους και ότι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να δώσουν λύση στο δίκαιο αγώνα τους. 

Το θέμα λοιπόν, όπως πολλοί έχετε καταλάβει, αφορά τους πρώην εργαζόμενους στα διόδια του Ακτίου, οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο έχουν χάσει τη δουλειά τους , και οι οποίοι παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις και αγώνες τους μέχρι και σήμερα παραμένουν χωρίς δουλειά. 

Για την ιστορία θυμίζουμε, ότι την περίοδο των αγωνιστικών τους κινητοποιήσεων( οι οποίες έλαβαν χώρα λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου ), είχαν την «αμέριστη συμπαράσταση» πολλών στελεχών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι και πρωταγωνιστούσαν στις κινητοποιήσεις, καταγγέλλοντας την εργοδοσία , αλλά και την τότε Κυβέρνηση Σαμαρά, όπως μπορείτε να δείτε εδώ εδώ εδώ



Θυμόμαστε όλοι τότε την καθημερινή σχεδόν παρουσία στο Άκτιο του τοπικού μας Βουλευτή κ. Μπάρκα, και βεβαίως τις υποσχέσεις του, ότι με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι θα δικαιωθούν και θα επιστρέψουν στις δουλειές τους. 

Από τότε πέρασε σχεδόν ένας χρόνος χωρίς ουσιαστικά να γίνει τίποτε. 

Από τότε μέχρι σήμερα οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων έχουν συναντηθεί με τον κ. Μπάρκα τουλάχιστον 10 φορές και το μόνο που εισπράττουν είναι «υποσχέσεις και λόγια του αέρα».

Όπως οι ίδιοι εργαζόμενοι υποστηρίζουν στις κατ’ ιδία συναντήσεις τους, έχουν κουραστεί να πηγαίνουν με πρωτοβουλία του κ. Μπάρκα στην Αθήνα, να επισκέπτονται Κυβερνητικούς αξιωματούχους (Υπουργούς και στελέχη) και το μόνο που να ακούνε είναι λόγια συμπαράστασης, λες και είναι ακόμη στην Αντιπολίτευση. 

«Βαρεθήκαμε, λένε χαρακτηριστικά κάποιοι εργαζόμενοι, να ακούμε τα ίδια και τα ίδια και να μας στέλνουν ο ένας στον άλλον. Ο βουλευτής στους Υπουργούς , οι Υπουργοί στον πρόεδρο της Εγνατίας και όλα αυτά, για να περνάει ο καιρός» Πρόσφατα μάλιστα με πρωτοβουλία του κ. Μπάρκα, εκπρόσωποι των εργαζόμενων συναντήθηκαν με το γραφείο του κ. Τσίπρα και ενώ μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τους υποσχέθηκαν θετική αντιμετώπιση στα αιτήματά τους , δυστυχώς για μια ακόμη φορά έκαναν άδικα τα έξοδα, αφού μέχρι σήμερα δεν πήραν καμιά απάντηση. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη συνάντηση, είχε εκδοθεί και αναλυτικό δελτίο τύπου από τον Βουλευτή κ. Μπάρκα, μήπως και δεν μαθαίναμε «το σπουδαίο γεγονός» όπως σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν είδαμε όμως μέχρι τώρα από τον κ. Μπάρκα, ένα αντίστοιχο δελτίο τύπου, που να δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα ή να ζητάει δημόσια συγνώμη από τους εργαζόμενους για την ταλαιπωρία και τον εμπαιγμό που υφίστανται εδώ και ένα χρόνο από την Κυβέρνησή σας. 

Δεν είδαμε κ. Βουλευτά να λέτε με ειλικρίνεια και παρρησία, ότι κακώς υποσχεθήκατε στους εργαζόμενους ότι θα τους επαναπροσλάβετε , ενώ απ’ ότι φαίνεται ή δεν μπορείτε ή δεν θέλετε. 

Δεν είδαμε κ. Βουλευτά να έχετε ως Κυβέρνηση τη βούληση αλλά και τη δυνατότητα να υλοποιήσετε όλα όσα ψευδώς υποσχεθήκατε προεκλογικά. 

Τόσο δύσκολο είναι να βγείτε ανοιχτά και να πείτε, ως Κυβέρνηση, στους εργαζόμενους την τελική απόφασή σας; 

Είναι αυτή συμπεριφορά «αριστερής Κυβέρνησης» και «αριστερού Βουλευτή»; 

Σας θυμίζουμε όμως κ. Μπάρκα ότι επειδή «τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια» πολύ σύντομα θα πάρετε την απάντηση που σας ταιριάζει και από τους πρώην εργαζόμενους στα διόδια και από τους άλλους εργαζόμενους και συνταξιούχους, οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα αποτελέσματα των ενεργειών και της πολιτικής σας. 

Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι οι εποχές των Μαυρογιαλούρων πολιτικών, έχουν παρέλθει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου