Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διόρισε και την Αδερφή του, ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας ;;;


Έπειτα τον σάλο που ξέσπασε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από την ανάρτηση του PrevezaBest βάση δημοσιευμάτων του Αθηναικού τύπου, ότι ο Βουλευτής του Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας έχει διορίσει τον αδερφό του, Ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας, διόρισε τον αδερφό του ! , έρχεται στο προσκήνιο ένας άλλος (διορισμός ;)  ο οποίος έχει σχέση με την αδερφή του βουλευτή Κώστα Μπάρκα.

Στην ανάρτηση σχετικά με τον διορισμό του αδερφού του κ.Μπάρκα, μεταξύ άλλων καλέσαμε τον ίδιον τον βουλευτή να μας αποστείλει μια απάντηση με την οποία να διαψεύδει αυτά τα δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν να λειτούργησε ρουσφετολογικά προς εξυπηρέτηση συγγενικού του προσώπου. 

Έως και αυτή την ώρα, ο κ.Βουλευτής, ουδεμία απάντηση μας έχει αποστείλει. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως, εμείς δικαίωμα μας είναι να πιστεύουμε, από την στιγμή που δεν μας τίμησε με την απάντηση του, ότι πράγματι διόρισε τον αδερφό του. 

Τώρα όμως, και έπειτα την παραπάνω ανάρτηση, δεκάδες ήταν τα μηνύματα τα οποία δεχτήκαμε, ορισμένοι μάλιστα δεν δίστασαν να το γράψουν κιόλας, ότι ο κ.Μπάρκας έχει διορίσει και την αδερφή του....Υπάρχει έντονη φημολογία και για αυτό το θέμα. 

Επειδή δεν μας αρέσει να αιωρούνται διάφορες φημολογίες που σκοπούν έχουν να πλήξουν το κύρος του Βουλευτή κ.Μπάρκα, τον καλούμε δημόσια για δεύτερη φορά να διαψεύσει ή να απαντήσει σε οτιδήποτε αναφορικά σχετικά με αυτή την έντονη φημολογία ότι ο ίδιος διόρισε εκτός από τον αδερφό του...και την αδερφή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου