Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας, διόρισε τον αδερφό του !


Το PrevezaBest, όπως σας ενημέρωσε με την χτεσινή του ανάρτηση, Αποκάλυψη βόμβα....... , θα γνωστοποιούσαμε ένα θέμα στο οποίο εμπλέκεται τοπικό πολιτικό πρόσωπο.

Η "αποκάλυψη" του θέματος και βάλαμε τη λέξη αποκάλυψη σε εισαγωγικά διότι υπάρχουν προ πολλού δημοσιεύματα του αθηναικού ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου όπου έχουν αναδείξει το θέμα .

Έτσι, στο πλαίσιο των διορισμών ανιψιών και άλλων συγγενικών προσώπων Υπουργών, Βουλευτών της Αριστερής Κυβέρνησης, μεταξύ αυτών των προσώπων, κατηγορείται και ο βουλευτής του Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας ότι διόρισε τον αδερφό του. 

Μάλιστα, αναφορά γίνεται και στο Βήμα της Περασμένης Κυριακής, όπου μεταξύ άλλων τονίζεται ότι "Ο βουλευτής-τιμητής κ. Μπάρκας, άλλο παράδειγμα, διόρισε τον αδελφό του! Η λεγόμενη «ηθική» της Αριστεράς έχει μετατραπεί σε οικογενειακά ρουσφετάκια." 

Εμείς από την μεριά μας γνωστοποιούμε για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, ενώ καλό θα ήταν ο Βουλευτής κ.Μπάρκας,  να διαψεύσει αυτά τα δημοσιεύματα στην περίπτωση που δεν ευσταθούν και θα αναμένουμε απάντηση από τον ίδιον τον Βουλευτή που τον θέλουν να λειτούργησε ρουσφετολογικά προς εξυπηρέτηση συγγενικού του προσώπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου