Έντονα συζητείται το τελευταίο χρονικό διάστημα η συνεχής απουσία του Κυβερνητικού Βουλευτή του Σύριζα Ν.Πρέβεζα, Κώστα Μπάρκα από την εκλογική του περιφέρεια.
Ήδη, μετρά δύο ηχηρές απουσίες, τόσο κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων όσο και κατά τον Εορτασμό του πολιούχου της πόλης της Πρέβεζας, Αγίου Χαραλάμπους.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν ότι θα αρχίσει να επισκέπτεται ξανά τον Νομό όταν θα δοθεί το σήμα για εκλογές.
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι μαζί του, στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, ο Βουλευτής Μπάρκας, είχε ενημερώσει τα τοπικά ΜΜΕ για την απουσία του, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο κοινοβουλευτικό του έργο.
Από την άλλη πάλι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν ότι η επαναλαμβανόμενη παρουσία του στα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών, δεν του κάνει ιδιαίτερα καλό και αυτό διότι εμπλέκεται σε συζητήσεις και σε θέματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γνωρίζει τόσα όσα ένας Υπουργός... με αποτέλεσμα να εκτίθεται τόσο ο ίδιος όσο και ο ίδιος ο Σύριζα.





%20.gif)




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου