Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

Κρύβουν τους χώρους που θα στεγαστούν οι λαθρομετανάστες στην Ήπειρο.... Του Κώστα Δ Καλτσή


Μαζεύτηκε χτες στην Περιφέρεια η ηγεσία της Ηπείρου για να δει πως θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα από τον ερχομό λαθρομεταναστών, προφανώς και για το πού θα τους στεγάσουν.

Τι αποφάσισαν δεν το λένε, δεν πρέπει να το γνωρίζουμε εμείς οι... υπήκοοι. Εκείνοι είναι ξεχωριστή περίπτωση και αποφασίζουν για ό,τι μας αφορά ερήμην ημών!

Φοβούμενοι αντιδράσεις, κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το που θα φτιάξουν τα περίφημα πια hot spots, επιδιδόμενοι προς το παρόν στην καλλιέργεια κλίματος συμπάθειας για την προσφυγιά. Αποφεύγουν να πουν ότι η πλειοψηφία είναι Πακιστανοί, Αφγανοί, Τούρκοι, Μαροκινοί, Τυνήσιοι και πολύ λιγότεροι οι Σύριοι, όλοι τους φανατικοί μουσουλμάνοι και κανένας Χριστιανός!

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του.... "ελάτε κόσμε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε", που είπε η κυβέρνηση, μέσα στο διεθνιστικό της παραλήρημα, πασπαλισμένο με αρκετή δόση εθνομηδενισμού.

"Οι Ηπειρώτες ξέρουμε από προσφυγιά", είπε ο περιφερειάρχης κ. Αλέξ. Καχριμάνης και άρα θα αποδεχτούν τους καταυλισμούς και θα συντρέξουν την προσπάθεια.

Κάπου μπερδεύει τα πράγματα ο "πανεπιστήμων" περιφερειάρχης μας. Εδώ έχουμε μια κρίση που βουλιάζει την Ελλάδα και τους πολίτες της. Μια χώρα που δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της,με μια κυβέρνηση ανίκανη να πράξει τα στοιχειώδη και που τώρα πρέπει να φροντίσει χιλιάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι απαιτούν στέγη, φαγητό, περίθαλψη και να επιβάλλουν τους δικούς νόμους, τρόπο ζωής και αξιακούς κανόνες!!!

Εν πάση περιπτώσει, θα περιμένουμε να έλθουν οι "μετανάστες" (που δεν μας φταίνε σε τίποτε και ζουν το δικό τους δράμα)και ας είναι σίγουροι οι "ολίγιστοι" που διοικούν αυτόν τον τόπο, ότι οι Ηπειρώτες θα κάνουν αυτό πρέπει ,αλλά και θα προστατεύσουν τα σπίτια τους,τις οικογένειές τους, τον τόπο τους, όπως άλλωστε έχουν υποχρέωση...

ΥΓ: Πάντως όλη αυτή την ιστορία με τους πρόσφυγες η κυβέρνηση την χρησιμοποιεί αποπροσανατολιστικά για να περνάει μέτρα που μας διαλύουν ή να μην ασχολούμαστε με αυτά που ήδη υπάρχουν..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου