Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι γονείς της Πρέβεζας, γνωρίζουν για το διαδίκτυο και τους κινδύνους, οπότε δεν τίμησαν με την παρουσία τους, μια σπουδαία ημερίδα !


Μια πραγματικά σπουδαία  ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης με θέμα "Διαδίκτυο και Νέες Τεχνολογίες, Σωστή Χρήση και Αξιοποίηση"

  
  Ιδιαίτερα πλούσιοι σε γνώσεις σχετικά με τον χαοτικό κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να αισθάνονται οι γονείς που φρόντισαν σήμερα με την παρουσία τους να παρακολουθήσουν αυτή την πραγματικά σπουδαία ημερίδα, όπου πραγματοποιήθηκαν σχετικές ομιλίες όπως 


«Ανάλαβε δράση, για ένα καλύτερο ∆ιαδίκτυο. Κακοτοπιές και αντιµετώπισή τους»
ΚαλλίµαχοςΣαρηγιάννης, Υπεύθυνος του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Πρέβεζας

«Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση»
Αθανάσιος Μπασούνας, Σχολικός Σύµβουλος Πληροφορικής Πρέβεζας-Θεσπρωτίας

«Εφαρµογές Γονικού Ελέγχου»
Σπυρίδων Ράπτης, Τεχνικός Υπεύθυνος ΚΕΠΛΗΝΕΤ Πρέβεζας

Ενώ έπειτα το πέρας των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση επί του σχετικού θέματος και απαντήθηκαν ερωτήσεις.

Την διοργάνωση της ημερίδας είχε, ο OΣύλλογοςΔιδασκόντων και οΣύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνάσιου Πρέβεζας, όπου συνεργασία με το ΚεΠληΝεΤ της Δ/νσης Δευτ/θμιαςΕκπ/σης Πρέβεζας και το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Πρέβεζας-Θεσπρωτίας, πραγματοποίησαν την εκδήλωση, όπως άλλωστε σας είχαμε προαναγγείλει, δείτε ΕΔΩ

Την ημερίδα άνοιξε η  κ.Βαρβάρα Ζαντραβέλη, Διευθύντρια 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας

Προφανώς, οι υπόλοιποι γονείς που μάλλον θα είχαν σημαντικότερα πράγματα να κάνουν εκείνη την ώρα, δεν τίμησαν με την παρουσία τους, αφού υποθέτουμε πως γνωρίζουν και ευχόμαστε έτσι να είναι, όλους τους κινδύνους που εμπεριέχει το διαδίκτυο για τα παιδιά τους που καθημερινά επισκέπτονται πλήθος ιστοσελίδων και ενίοτε πέφτουν σε παγίδες. 

Άλλωστε οι γονείς της Πρέβεζας και γενικά οι πολίτες δεν τιμούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπως π.χ. για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, δείτε ΕΔΩ, όταν με πρωτοβουλία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας,κ.Μάτσακα είχε προσκληθεί και είχε μιλήσει σχετικά, ο κ. Τάσος Μαρκουίζος «Ιαβέρης»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου