Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκλειστικό – Δεν είναι αστείο…το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ζητά ενοίκια από τον Άγιο Πέτρο !!!


Σε προηγούμενη σχετική μας ανάρτηση, δείτε ΕΔΩ, το PrevezaBest αποκλειστικά αλλά και αποκαλυπτικά συνάμα σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σχετικά με τα ενοίκια των περασμένων ετών.


Παρότι βέβαια οι προηγούμενοι μισθωτές είχαν παραδώσει χρόνια πριν, το Δ.Λ.Τ. κατά τη δική του άποψη ζητά μισθώματα και μάλιστα επανέρχεται με προσαυξήσεις. Επίσης είχαμε διατυπώσει και ερωτήματα τα οποία βεβαίως ουδέποτε απαντήθηκαν. 

Σήμερα όμως και πάλι αποκλειστικά το PrevezaBest για την εν λόγο υπόθεση και χωρίς να έχουμε από μέρους μας, ουδεμία πρόθεση για πλάκα, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ζητά λεφτά – ενοίκια, από άνθρωπο ο οποίος έχει αποβιώσει πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, τον Ιούνιο του 2012, από τον Αείμνηστο Χρήστο Καλύβα (επιτυχημένος επιχειρηματίας, πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Πρέβεζας και στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης Πρέβεζας) 

Μάλιστα στο αποκαλυπτικό έγγραφο που σας παρουσιάζουμε τον έχουν πρώτον – πρώτον !!!




Δεν γνωρίζουμε αν αυτά που ζητά το Δ.Λ.Τ. θα τα πάρει, πάντως από εκεί που βρίσκεται ο αείμνηστος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει εφευρεθεί ή ανακαλυφθεί κάποιος τρόπος επικοινωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου