Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην χ.θ. 11 + 100 της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, έως την χ.θ. 11 + 900 της ιδίας Ε.Ο.


...Με μείωση του ορίου ταχύτητας σε 40 χλμ/ώρα και τοποθέτηση πινακίδων Ρ-32(40 χλμ/ώρα), Ρ-61(λήξη της μείωσης του ορίου ταχύτητας), Κ-14(κίνδυνος πτώσης βράχων), Κ-6α & Κ-6δ(επικίνδυνη στένωση οδοστρώματος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω κατολισθητικού φαινομένου στην ανωτέρω χλμ. θέση»


Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, έχοντας υπόψη τις σχετικές διατάξεις, γνωστοποιεί τα κάτωθι:


Την παράταση ρύθμισης της κυκλοφορίας από την χ.θ. 11 + 100 της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, έως την χ.θ. 11 + 900 της ιδίας Ε.Ο., με μείωση του ορίου ταχύτητας σε 40 χλμ/ώρα και τοποθέτηση πινακίδων Ρ-32(40 χλμ/ώρα), Ρ-61(λήξη της μείωσης του ορίου ταχύτητας), Κ-14(κίνδυνος πτώσης βράχων), Κ-6α & Κ-6δ(επικίνδυνη στένωση οδοστρώματος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω κατολισθητικού φαινομένου στην ανωτέρω χλμ. θέση. Η τοποθέτηση, των πινακίδων σήμανσης θα πραγματοποιηθεί και στα δύο(2) ρεύματα κυκλοφορίας, αρχικά στα 400 μέτρα και στη συνέχεια στα 200 μέτρα, πρό και μετά του σημείου κατολίσθησης και εκτέλεσης εργασιών.  

Η ανωτέρω ρύθμιση ισχύει από σήμερα(25-04-2016) και για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών. 

Το Τ.Τ. Πρέβεζας για το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα(αρμοδιότητάς του), με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας οχημάτων . 

Επίσης το Τ.Τ. Πρέβεζας , με προσωπική ευθύνη κ. Διοικητή Υπηρεσίας του ή νόμιμου Αναπληρωτή αυτού, να επιτηρήσει την επαρκή σήμανση της Ε.Ο. στο ύψος που θα διεξαχθούν τα έργα και θα ρυθμίζεται η κυκλοφορία, ώστε αυτή να γίνεται έγκαιρα ορατή – αντιληπτή από τους χρήστες της Ε.Ο.. Άρθρο 3 

 Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 όπως αντικ. με Ν3542/07 και Ν.3904/2010 «ΚΟΚ». 

Η εφαρμογή (εκτέλεση) της παρούσας ανατίθεται στο Τ.Τ. Πρέβεζας. Άρθρο 4 Η σήμανση του οδικού τμήματος να γίνει από το Τμήμα Πολιτικής προστασίας/Π.Ε. Πρέβεζας, όπως ορίζεται στο άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ., σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων για την εφαρμογή Υπηρεσιών. Μετά το τέλος των εργασιών το Τ.Τ. Πρέβεζας, όπως ενημερώσει την Υπηρεσία μας, για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και την απόδοσή της οδού στους οδηγούς.- Πρέβεζα, 25-04-2016 

 Ο Διευθυντής Ευάγγελος ΒΟΓΛΗΣ Ταξίαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου