Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο νεοκλεγείς Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ Νίκος Τζίμας και οι νεοκλεγέντες πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Σ.Γιολδάσης, Δ. Παππά και Σ.Πάτσης, συνεχίζουν την παράδοση της βουβαμάρας


Βαριά η καλογερική ειδικά αν δεν ξέρεις τι σε περιμένει ή τι έχεις να αντιμετωπίσεις όταν βουτάς και πέφτεις στα βαθιά, δίχως καμιά φορά να έχεις επίγνωση των καταστάσεων που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.


Στα κόκκινα ολόκληρη η κοινωνία με αφορμή την ψήφιση του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου, κι όμως στην τοπική Νέα Δημοκρατία, μπορεί η ηγεσία της να άλλαξε πρόσωπα, όμως οι παλιές συνήθειες της βουβαμάρας εν όψει εξελίξεων παραμένουν, αφού ούτε ο νεοκλεγείς πρόεδρος ΝΟΔΕ, Νίκος Τζίμας, ούτε οι νεοκλεγέντες Πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Ζηρού, Σ.Γιολδάσης, Πάργας, Δ.Παππά και Πρέβεζας, Σ.Πάτσης, δεν έχουν εκφραστεί ούτε σε ατομικό ούτε σε συλλογικό επίπεδο. 

Εκτός και αν οι θέσεις που τόσο λαχταρούσαν και που κατάφεραν να κερδίσουν ήταν απλά για να συμπεριληφθεί στο βιογραφικό τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε ήδη να είχαν αποστείλει μια ανακοίνωση για την αντίθεση τους στα βάρβαρα αντιλαικά μέτρα εκτός και αν αυτά τα μέτρα σε θεσμικό πάντα πλαίσιο τους βρίσκει σύμφωνους. 

Οψόμεθα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου