Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Κωνσταντίνος Αναστασίου, ο πετυχημένος Χρηματιστής από την Αμμουδιά Πρέβεζας


Ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα επενδυτικά-εκπαιδευτικά γραφεία της Ευρώπης βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δεκελείας 88) όπου Ιδιοκτήτης του είναι ο κ. Κωνσταντίνος Αναστασίου από την Αμμουδιά Πρέβεζας.



Ο κ.Αναστασίου, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών του σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, για είκοσι και πλέον χρόνια εργάστηκε σε διάφορες γνωστές εταιρίες ως , ασφαλιστικός, επενδυτικός και οικονομικός σύμβουλος. Ενώ, από το 2015 ίδρυσε την προσωπική του εταιρεία, Αναστασίου Κωνσταντίνος με αντικείμενο εργασιών την σύσταση πελατείας, με έδρα την Νέα Φιλαδέλφεια της Αθήνας, στην οδό Δεκελείας .

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ.Αναστασίου σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται επισκέπτεται τον τόπο του ενώ αποτελεί και από τους βασικούς σπόνσορες του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Σχετικά με την εταιρία του κ.Αναστασίου, Athina fx- Arena training η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο επενδυτικό και εκπαιδευτικό κέντρο....

Παρακολουθήστε πρόσφατη συνέντευξη του κ.Αναστασίου

Λ. Δεκελείας 88 Νέα Φιλαδέλφεια
Τ.: 210.2586521 – 6972.804494
Στο πρότυπο εκπαιδευτικό «Arena Training», μοναδικό στην Ελλάδα και από τα αρτιότερα στης Ευρώπης, διεξάγονται ομαδικά & ατομικά, οικονομικά & επενδυτικά σεμινάρια.


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Κάντε επίσης Like στην σελίδα στο facebook της εταιρίας, κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου