Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

ΗΠΕΙΡΟΣ: Απογευματινές μπόρες την Τρίτη – Ζέστη και καλό καιρό την υπόλοιπη εβδομάδα


Συνθήκες αστάθειας θα επικρατούν την Τρίτη (28.6.2016) στην Ήπειρο, έτσι ενώ τις πρωινές ώρες η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, από το μεσημέρι θα αρχίσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις και να σημειώνονται τοπικές μπόρες, αρχικά στα ορεινά τμήματα της περιφέρειας και στη συνέχεια στα ημιορεινά και ίσως και σε κάποιες πεδινές περιοχές στα νότια.


Τα φαινόμενα αργά το απόγευμα θα εξασθενίσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς στις πεδινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές, τους 30 με 31 στα παράκτια τμήματα και τους 28 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 3 μποφόρ.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη (29-30/6/2016) αναμένουνε ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη στην περιοχή μας, και μόνο λίγες νεφώσεις στα ορεινά ανατολικά τμήματα τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο 1 με 2 βαθμούς, φτάνοντας η μέγιστη τους 35 με 36 βαθμούς στα πεδινά.
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου θα επικρατεί αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά ορεινά τμήματα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα παραμείνουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς στα πεδινά και ημιορεινά τμήματα, τους 34 στα παραθαλάσσια και στους 30 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για περιοχές της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου