Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Ευάγγελος Ντάκουλας για το άρθρο του εκπροσώπου τύπου της "ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ" κ.Γερογιάννη


Με έκπληξη διάβασα άρθρο του συναγωνιστή για πολλά χρόνια και πλέον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Δημήτρη Γερογιάννη, δείτε ΕΔΩ .


Φίλος ο Δημήτρης αλλά φίλτατη η αλήθεια!!! Στο άρθρο του ανάμεσα στις αξίες που εξυμνεί (παιδεία, ορθοδοξία , εθνική ασφάλεια, η κρατική λειτουργική ακεραιότητα, η Ελευθερία και η Δημοκρατία( Αξίες κοινές και λόγος συμπόρευσης τόσων ετών) και σε όσα καταμαρτυρεί στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δριμύτατη κριτική στην Νέα Δημοκρατία και στον νεοεκλεγμένο πρόεδρο της. Μιλεί για πρίγκιπες και «ψευτοαριστοκρατία» της Συγγρού ξεχνώντας ότι για πολλά χρόνια εργαζόταν στο πλάι κάποιων από αυτούς που σήμερα κακοχαρακτηρίζει όπως τον αντιπρόεδρο Άδωνη Γεωργιάδη. 

Ένα κόμμα το οποίο θέλει να είναι μεγάλο απευθύνεται σε ευρύ κοινό. Δεν υπάρχουν στεγανά και ούτε πιστοποιητικά κομματικής καθαρότητας. Η Νέα Δημοκρατία έχει σταθερές αρχές και αξίες, οι οποίες χάρη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, είναι διατυπωμένες στην ιδρυτική της διακήρυξη κατά τρόπο τέτοιο που να παραμένουν ευρύτατα αποδεκτές μετά την πάροδο σαράντα ένα χρόνων . Το πρώτο που αναφέρει είναι : «Η ΝΔ υπόσχεται ότι θα υπηρετεί πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του έθνους, που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς.» 

Ιστορικά ο λαός ,μας έχει ταυτίσει με τον χώρο του κέντρου και της δεξιάς και το κόμμα σήμερα απευθύνεται σε πολίτες « από τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας μέχρι και αυτούς που αυτοπεριγράφονται ως δεξιοί» όπως έχει δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κύριο μέλημα αυτού του κόμματος είναι να ανακτήσει την επαφή του με τα παραγωγικά στρώματα των Ελλήνων και τη νεολαία. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να υπερασπιστεί τις βασικές αρχές της και να τις προσαρμόζει κάθε φορά στις απαιτήσεις των καιρών χωρίς όμως να ξέχνα ότι είναι ο κύριος εκφραστής ενός κράματος φιλελευθέρων οικονομικά και συντηρητικών εθνικά ιδεών. 

Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν στεγανά και αποστασίες, αλλά δυστυχώς υπάρχουν προπετάσματα καπνού και υποκρισίες. Κάθε κόμμα έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και σε αυτό συμβάλει όπως είναι λογικό ο ηγέτης του και η ηγετική του ομάδα. Κριτής του αν πράττει σωστά είναι ο λαός. Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να κρίνει, να εγκρίνει, ή και να κατακρίνει της απόψεις και ιδέες ενός κόμματος, και τελικά να το ψηφίσει ή να επιλέξει κάτι άλλο. Ας έχουμε λίγη υπομονή ακόμα και να περιμένουμε να κρίνουμε τις πράξεις της Νέας Δημοκρατίας όταν αναλάβει Κυβέρνηση.

Ευάγγελος Ντάκουλας
Τέως Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου