Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στην ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλόπολις» για την τελετή λήξης των προπονήσεων


Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη γνωστή ακαδημία ποδοσφαίρου της Πρέβεζας«Αθλόπολις» προκειμένου να παρακολουθήσει την όμορφη γιορτή που στήθηκε με αφορμή την τελετή λήξης των προπονήσεων της ακαδημίας αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων.


Πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί και παιχνίδια σε όλα τα τμήματα, απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας, ενώ τιμήθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες παιδικού και προ παιδικού. 









Πριν την έναρξη της όμορφης αυτής εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, στον επαγγελματία νεαρό ποδοσφαιριστή, Σπύρο Νάτσο ο οποίος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία ποδοσφαίρου Αθλόπολις απ' όπου και μεταπήδησε στον Ατρόμητο Αθηνών, προωθήθηκε στην Α' ομάδα και έγινε επαγγελματίας, ενώ έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες (Παίδων κ Νέων). Το βραβείο για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή παρέλαβε ο μικρός αδερφός μαζί με τον πατέρα του. 




Η ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλόπολις» αποτελεί πρότυπο με σύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες μαζί με τους μικρούς αθλητές εργάζονται επαγγελματίες προπονητές του είδους.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου