Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

ΗΠΕΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες – Αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας από την Παρασκευή


Καλοκαιρία και σχετικά καλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένουμε τις επόμενες ημέρες στην Ήπειρο, με αρκετή όμως δροσιά τις νυχτερινές ώρες στα ορεινά τμήματα.

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος από την Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να φτάνει σε πεδινές και ημιορεινές περιοχές τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. 
Πιο αναλυτικά:
Ηλιοφάνεια αναμένουνε το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη (21-22/7) στην Ήπειρο, με λίγες μόνο νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς στις παράκτιες περιοχές, 20 έως 33 στα πεδινά τμήματα, 14 έως 31 στα ημιορεινά και από 12 έως 27 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 4 μποφόρ, στρεφόμενοι πρόσκαιρα τις θερμές ώρες τις ημέρες στα παράκτια τμήματα σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και την Παρασκευή (23/7) στην περιοχή μας, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις να σχηματίζονται τις απογευματινές ώρες στα ορεινά των νομών Άρτας και Ιωαννίνων. Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ μικρή άνοδο 1 με 2 βαθμούς θα παρουσιάσει η θερμοκρασία.
Το Σαββατοκύριακο (24-25/7) αναμένουμε περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας ή όποια θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς σε πεδινές περιοχές, τους 35 στα ημιορεινά, τους 34 στα παράκτια τμήματα και τους 30 με 31 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, κυρίως από τα βορειοδυτικά, ενώ θα αυξηθούν στο εσωτερικό της Ηπείρου οι απογευματινές νεφώσεις.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για περιοχές της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου