Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φώτο από τον Κολυμβητικό διάπλου Άκτιο-Πρέβεζα


Τα κολυμβητικά σωματεία Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας και Ναυτικός Όμιλος Ποσειδώνας Πρέβεζας  σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ΛΕΚ Πρέβεζας την ΛΓ΄Εφορία Αρχαιοτήτων, την Κλεοπάτρα Μαρίνα συνδιοργάνωσαν  τον ετήσιο Κολυμβητικό διάπλου Άκτιο-Πρέβεζα το πρωινό του Σάββατο 27 Αυγούστου.

Έτσι, διεξήχθησαν δύο κολυμβητικοί αγώνες ένας για τους μικρούς των 400μ στον οποίον συμμετείχαν 25 μικροί κολυμβητές και ο κολυμβητικός διάπλους  για την μεγάλη κατηγορία με 30 συμμετοχές. 











Η εκκίνηση για τον κολυμβητικό αγώνα 400μ δόθηκε στις 10:00 π.μ. και του Κολυμβητικού διάπλου Άκτιο-Πρέβεζα στις 11:00π.μ.














Το σημείο τερματισμού ήταν το Δημαρχείο Πρέβεζας ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.



Η 20χρονη Καρολίνα Ιωάννου τερμάτισε πρώτη από όλους στο διάπλου. 

Στο μικρό διάπλου στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτη τερμάτισε η Ελένη Κατσανάκη, δεύτερη η Αγγελική Τσούτση και τρίτη η Αφροδίτη Σάλιαρη.

Στην κατηγορία των αγοριών στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Γκαρτζονίκας, στην δεύτερη θέση ο Ιωάννης Κωνσταντινίδης και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Γαζής.

Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Ελευθέριος Ρίζος, δεύτερος ο Μάξιμος Μάλφας και τρίτος ο Κων/νος Κατσανάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου